18-01-2008, 10:03 PM
Ce tare!Cred ca asta a fost cea mai buna zi a mea din 2008!M-am trezit...devreme!Cel putin pentru mine...adica la 11:30!Nu m-am dus la scoala pentru ca medicul a spus clar "repaos total".Ok!Am deschis frumos ochisorii...si m-am repezit la oglinda.Sunt aceiasi dintodeauna!Bine,poate am ochii mai negri,dar nu e mare diferenta.M-am uitat putin la televizor...nimic interesant.Am schimbat haotic canalele timp de...3 ore!Frumos Angeli...ai tampit televizoru ala.Pe la 16:30..m-am dus sa fac baitza.Mi-am pregatit exact cum imi place mie:spuma,sare de baie si bineinteles cateva picaturi de ulei cu aroma de lavanda.chiar daca telefonu meu suna necontenit..nici nu m-am sinchisit sa raspund.AM iesit dupa o ora...cand incepuse sa se raceasca apa!Am mai stat doua ore in pat...dupa care am intrat pe mess.O plictiseala totala!Asta pana cand a intrat Kaname...cand ne intalnim..ies scantei!Cele mai mare fane yaoi din toate timpurile!Sa stii draga mea ca brunetu arata mai bine!Acum stau,vorbesc cu ea si ma uit la "Godzilla"!Tare!
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.
You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light