09-06-2009, 08:15 PM
Heeelllo ^^. Well am aparut si eu =]]. Ma rog ^^.
O sa incep cu postul din 04-05-2009 ^^.
Well Nami, este destul de bine desenata, totusi nu imi prea place cum ti-au iesit buzele si pozitia pare un pic cam ireala si cam incomoda. Dar totusi e un desen foarte reusit ^^.
La desenul cu Naruto si Hinata imi place cum le-ai facut corpurile dar fetele sunt putin cam turite. Iar Hinata chiar nu pare sa aiba fata :]]. In rest imi place ^^.
Postul din 05-07-2009
Paaai .. asta chiar ca e reutsit, sau cel putin asa mi se pare mie :]]. Nu pot sa spun decat laude la acest desen, te pricepi de minune ^^. Eu chiar nu reusesc sa fac o fata calumea :]].
Cel colorat arata chiar mirific, Yzu se pricepe la colorat ^^. Chiar pare real, si te felicit si pe tine si pe ea. ^^.
Astept mai multe desene >:d<.
O sa incep cu postul din 04-05-2009 ^^.
Well Nami, este destul de bine desenata, totusi nu imi prea place cum ti-au iesit buzele si pozitia pare un pic cam ireala si cam incomoda. Dar totusi e un desen foarte reusit ^^.
La desenul cu Naruto si Hinata imi place cum le-ai facut corpurile dar fetele sunt putin cam turite. Iar Hinata chiar nu pare sa aiba fata :]]. In rest imi place ^^.
Postul din 05-07-2009
Paaai .. asta chiar ca e reutsit, sau cel putin asa mi se pare mie :]]. Nu pot sa spun decat laude la acest desen, te pricepi de minune ^^. Eu chiar nu reusesc sa fac o fata calumea :]].
Cel colorat arata chiar mirific, Yzu se pricepe la colorat ^^. Chiar pare real, si te felicit si pe tine si pe ea. ^^.
Astept mai multe desene >:d<.
![[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]](http://i951.photobucket.com/albums/ad355/Mychyeo/tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif)
Always keep the faith !
YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.
The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End