Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dear Diary...

Dear Diary,
Azi...a fost o zi...Ei bine, nu prea obisnuita... ~_~"
Ma trezesc pe la 7 si zece, alerg prin casa si blestem alarma de la telefon ca iar nu a sunat si eu voi intarzia la scoala (iar).Cu chiu cu vai ajun g si la scoala pe la 8 fara un sfert.Unde mai stau 15 minute in curtea scolii ca nu venise omul de serviciu sa ne deschida scoala...Bun...eu nu invatasem nimic la istorie...si o aveam prima ora.Hehe...ziua se imbunatateste cand aflu ca un coleg de-al nostru care statuse aproape tot anul acasa pentru ca nu putea sa mearga avea sa vina azi la scoala...sa i se incheie mediile...Intram in clasa si il luam la intrebari pe saracu' baiat....Eu ma asez in banca si incerc sa linistesc spiritele.
Eu:Mai lasati-l impace pe saracu' baiat.Nu vedeti ca-l sufocati?
Vali:Ei si ce?E pretenul nostru.
Eu:Bine...
Dupa ce tin un discurs despre vacanta de vara (vacanta placuta...bla bla bla) in fata elevilor si a profesorilor.(ca de is sefa clasei si trebuie sa ma comport ca atare)...
Ies in pauza.Buuun.Nu dureaza mult pana ce imi dau seama ca sunt uda leoarca in cap, datorita ideei stralucite a unuia de la clasa a 8 B...Ce nu-l sufar eu pe Madalin... (tipul de la a 8 B)...dupa ce ma uda eu ii dau un pumn in burta de-l fac sa ingenuncheze de durere...saracu'..cred ca ezagerasem putin...Dar motivul pentru care ii dadusem acel pumn in burta este ca imi luase nr. de telefon din telefonul verisoarei sale si il dadu-se la toti prostii...Care m-au sunat pe la 11 noaptea..sa faca glume pe seama mea.Intru in clasa..Buun.Ma gandesc sa imi iau putina apa pentru ca imi era sete.Zis si facut.Imi iau sticla si vreau sa ies din clasa dar cand am pus mana pe clanta ma pomenesc cu usa in cap.Faptasul: profu' de fizica care intra in clasa.Si asa m-am ales cu o durere de cap care m-a tinut toata ziua.
Cam atat pentru azi.By bye D.D!

Răspunsuri în acest subiect

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)