08-06-2009, 09:04 PM
Salut! Am promis ca trec pe aici si ma tin de promisiune. Cam cu intarziere, dar...
Imi place ficul asta al vostru si observ ca nu e o continuare! Unde e?! Vreau continuarea!
Imi place ideea... Sunt nerabdatoare sa vad ce se mai intampla. Nu-mi miroase a bine cu Blaze asta. Parca ar fi personajul negativ. De Layla nu am ce comenta, ea e intotdeauna mai dejucatoare de planuri.
Astept cu nerabdare continuarea.
Kissu and Ja'!
P.S. Daca ceva din postul meu v-a suparat, PM si sterg.
(24-05-2009, 08:50 PM)Kaleido_Merishor A scris: Cap. 3- Cantonament
L-am lasat acolo, singur si confuz. Imi uram soarta, ma uram pe mine insumi pentru ceea ce eram, dar il iubeam pe el si iubeam tot ce tine(iubeam-tine... doua timpuri verbale. Hmmm... nu sunt sigura, dar cred ca era "..., dar il iubeam pe el si iubeam tot ce tinea de...) de persoana lui, insa nu puteam face altceva decat sa il ranesc,(sincera mea impresie este ca aici nu era nevoie de virgula, ba chiar era preferabil sa nu o fi pus aici... dar depinde de felul in are ai auzit tu propozitia.) pentru a il proteja.
Mai devreme a fost doar o scapare de moment, dar nu se va mai intampla. Nu ma voi mai lasa dus de val.
Voi reusi pentru binele lui... sper!
In acea zi am incercat cat mai mult sa il evit pe Yuri si(eu sunt de parere ca aici era nevoie de o virgula, dar iar, asta tine de felul in care tu ai auzit propozitia. Parerea mea este ca "la sfarsit" ar fi trebuit inchis intre virgule.) la sfarsit am hotarat sa il uit de tot, cu putin ajutor din partea lui Blaze.
L-am rugat pe amicul meu sa ma ia de la Kaleido Stage pe la ora sase dupa-amiaza si am hotarat sa mergem pana la hotelul unde statea Blaze ca sa isi ia telefonul, sau cel putin asa credeam.
-Offf, haide Blaze! Cine te suna? Lasa-l acolo si sa mergem.
-Prea tarziu! Suntem deja la hotel! spuse el, oprind masina in fata unui hotel imens,(aici mergea s fara virgula) de cinci stele.
"Stilul lui caracteristic...", am spus in gand in timp ce intram in cladierea(cladirea) luxoasa pe care o alesese prietenul meu pentru aceasta vizita.
-Stii, Leon, de fapt am vrut sa iti arat si altceva, nu numai camera mea si telefonul de fite pe care il am.... Vino! imi spuse in timp ce urca in lift, tragandu-ma si pe mine dupa el.
-Stai, nebunule, suntem intr-un loc public! i-am spus, insa fara rost.
M-a lipit de unul dintre peretii liftului si a spus incet:
-Ai spus ca vrei sa uiti de el, nu? Ei bine, am sa te fac sa uiti de existenta lui Yuri Killian!
Tonul lui ma speria,(Parerea mea este ca aici ar fi trebuit fara virgula) la fel de mult ca si faptul ca eram periculos de apropiati, inse Blaze nu s-a oprit si a inceput sa ma sarute violent, cum o facea intotdeauna cu fetele usoare ce le-a avut de-alungul(de-a lungul) anilor.
Nu am putut face nimic desi ma zbateam, Blaze era mult mai puternic decat mine.(Fraza asta ma cam ameteste. Mi se pare cam inutil ca ai inghesuit alea trei propozitii intr-o singura fraza, cand le puteai scrie mai lejer asa: "Nu am putut face nimic desi ma zbateam. Blaze era mult mai puternic decat mine." Eu inteleg ca si la scoala ti se zice sa faci exprimari cat mai complexe si fraze cat mai lungi, dar uneori este destul de greu sa intelegi sensul unei fraze de genul asta si devine obositor. Nu te supara pe mine.)
Dar salvarea veni de unde ma asteptam mai putin: liftul se opri brusc, iar usa se deschise, in pragul ei aparand Yuri, imbracat la patru ace, insa cu o privire socata pe chipu-i angelic.
-Ce-i... asta? intreba incet in timp ce corpul ii tremura in mod involuntar.
-Asta? Asta e moda! Orice star la moda are un iubit! spuse Blaze in timp ce un ranjet victorios aparu pe chipul lui demonic, cu ochi negri ce par a ascunde strafundul iadului in ei. Eu am plecat atunci! spuse inca ranjind. Ourevoir, dragul meu! mi se adresa(aici este o virgula) dandu-mi inca unul din acele saruturi in timp ce Yuri privea naucit cum incercam sa scap din stransoarea lui Blaze.
Am cazut in genunchi cand brunetul a plecat, fiind mult mai socat decat Yuri. Am lasat lacrimile sa curga din ochii mei inghetati.
-Leon... El ti-a facut rau, nu? Te-a ranit! Il urasc! spuse Yuri(te-ai repetat...Suna aiurea. Puteai inlocui al doilea "Yuri" cu "cel ce ma privea", iar pe al treilea cu "blondul") furios, dupa care ma ridica usor(virgula) lasandu-ma sa ma sprijin de el.
A hotarat ca ar fi bine sa vin la el in acea zi datorita faptului ca eram prea speriat ca sa ma lase singur.
M-a primit in vila lui imensa si a avut grija de mine. Simteam cum dragostea plutea in aer pentru mine si adoram sa il simt aproape de cate ori venea sa vada ce fac.
-Ia! spuse(virgula) inmanandu-mi un pahar de apa si un clamant.
-Stii ca nu pot lua! Medicamentele de genul asta afecteaza fizicul si nu imi pot permite asta... Mai ales acum. Doar am aflat de... faza.
-Si eu... Cred ca totul e mana Laylei.
-De ce? l-am intrebat(virgula) dandu-mi la o parte o suvita de par ce-mi intra in ochi si privindu-l uimit.
-Layla... E posesiva din nou.... Un fel de Blaze feminin si blond...
Am ras enervat de situatie. Cat de gelos puteam fi! Pe interior parca ardeam de furie(virgula) dar intr-un fel ma bucuram deoarece timp de o luna voi sta alaturi de Yuri incontinuu.
-Si totusi... Layla a fost inspirata, deoarece o manevra grea si un cantonament sunt tot ceea ce avem nevoie ca sa mai uitam de problemele de aici...
-Tu stii macar unde mergem? Ei bine, Layla chiar ne-a facut-o la acest capitol! Mergem in Monaco, orasul in care am promis sa nu mai calcam niciodata impreuna de cand cu sora ta...
Faptul ca trebuia sa mergem in Monaco, acel loc unde ne-am cunoscut si unde a inceput prietenia noastra ma facea sa imi amintesc atunci....
~Flashback~
Dupa o zi perfecta de vara, soarele se retragea in spatele maretului Mont Blanc(virgula) lasand o dara sangerie sa invaluie peisajul magic.
Undeva, la marigineaunei(marginea unei) paduri, la umbra unui copac, ma odihneam linistit, ochii argintii scrutand visatori departarea.
Apoi apare el si, fara sa il privesc, rostesc calm:
-Ai intarziat.
-Iarta-ma, dar Blaze iar mi-a stricat bicicleta si a trebuit sa vin pe jos pentru ca nu mai aveam bilete de autobuz si apoi...
-Stai jos! i-am spus zambind si el s-a asezat langa mine.(Parerea mea e ca aici ar fi trebuit sa sune cam asa: "...! i-am spus zambind, iar el s-a asezat langa mine." Dar este corect si cum ai spus tu...:) )
I-am ciufulit parul de culoarea aurului si am spus amuzat:
- Nu te vei schimba niciodata!
Apoi ne-am intins amandoi pe iarba moale ce ne gadila chipurile de copii.
-Le... mie imi pare rau pentru ceea ce sunt si pentru ca vesnic voi parea un copil rasfat, dar in ciuda tuturor acestor lucruri, chiar tin la tine.
-Si eu tin la tine, "Rasfatatule"! i-am spus(virgula) luandu-i mana in a mea si ridicand usor mainile noastre unite in lumina soarelui la apus ce facea unirea lor sa para un lucru ceresc, mai presus de cuvinte.
~End of flashback~
In timp ce mintea imi zbura catre amintiri indepartate, am simtit cum bratele blondinului se infasoara in jurul meu, lucru de care chiar aveam nevoie, sa fiu imbratisat cu caldura si iubit de cel la care tineam. (Dupa parerea mea, era mai corect asa: "..., lucru de care chiar aveam nevoie: sa fiu imbratisat...")
Astfel am ramas imbratisati pana cand apusul ne-a prins din nou impreuna, dar de aceasta data departe de locurile unde lumina rosiatica a soarelui lipsit de puteri ne-a dat aceasta dragostea pe care o purtam unul pentru altul.
Imi place ficul asta al vostru si observ ca nu e o continuare! Unde e?! Vreau continuarea!
Imi place ideea... Sunt nerabdatoare sa vad ce se mai intampla. Nu-mi miroase a bine cu Blaze asta. Parca ar fi personajul negativ. De Layla nu am ce comenta, ea e intotdeauna mai dejucatoare de planuri.
Astept cu nerabdare continuarea.
Kissu and Ja'!
P.S. Daca ceva din postul meu v-a suparat, PM si sterg.
[center]No winter lasts forever; no spring skips its turn.
I love spring anywhere, but if I could choose I would always greet it in a garden.[/center]
[center][/center]
I love spring anywhere, but if I could choose I would always greet it in a garden.[/center]
[center][/center]