16-01-2008, 08:49 PM
Mda....Furuba....l-am vazut in urma cu ceva vreme(nu mai stiu cand),iar manga din pacate n-am citit-o(lenea --_--").Mi-a placut destul de mult,doar ca ma enerva putintel Tohru,era pur si simplu prea amabila,prea perfecta(sheesh).Daca era mai indrazneata poate.....dar n-am dreptul sa comentez.....s-ar putea spune ca firea ei face jumatate din deliciul anime-ului,pentru unii.
Personajul meu preferat e Kyo(it was obvious,right?),dar am o slabiciuni si pentru Hatsuharu(white hair guy-->that's all I need).As far as I remember,he was a cow or a buffalo,I don't know exactly what.
Iar povestea.......pai ideea e grozava,promite distractie.In mare mi-a placut,dar cum am spus si mai sus,Tohru era prea perfecta >.<
<<cred ca ma apuc si de manga,ma macina curiozitatea>>
Cya
Personajul meu preferat e Kyo(it was obvious,right?),dar am o slabiciuni si pentru Hatsuharu(white hair guy-->that's all I need).As far as I remember,he was a cow or a buffalo,I don't know exactly what.
Iar povestea.......pai ideea e grozava,promite distractie.In mare mi-a placut,dar cum am spus si mai sus,Tohru era prea perfecta >.<
<<cred ca ma apuc si de manga,ma macina curiozitatea>>
Cya