30-05-2009, 07:46 PM
Hello! un fic nou si este destul de dragut. Repetitiile m-au cam deranjat si pe mine insa a spus Lexi destule despre lucrul asta. Dialogul nu este chiar foarte sec insa puteai sa pui frazele mai lungi si mai ample.Puteai deasemenea sa pui mai mult accent pe ceea ce simteau personajele. Descrierea este bunicica, adica mi-a placut .....este bine ca exista. Sasuke preferam sa fie putin mai bad boy. Ai cam grabit actiunea....adica in primul capitol au fost mentionate cateva pareri si brusc , tot in primul capitol fetele au si apucat sa citeasca.....puteai sa mai lungesti si tu putin , acestea puteau macar sa ii urmareasca intr-una dintre pauze sa descopere daca chiar e un jurnal acolo sau ma rog....orice alceva.
Ideea mi-a placut foarte mult, pentru ca nu am mai intalnit-o.....este foarte originala. Cu toate acestea fiind spuse astept nextu'. :* si spor la scris.
Ideea mi-a placut foarte mult, pentru ca nu am mai intalnit-o.....este foarte originala. Cu toate acestea fiind spuse astept nextu'. :* si spor la scris.