30-05-2009, 07:13 PM
Ce intrebare tare Sasuga nee-chan Poi cred ca as face : O_O'' ....(ar trece pa langa mine eu urmarindu-l cu privire)/....wtf?...cred ca am si eu nevoie de o consultatie
Ce-ai face daca intr-o zi obijnuita in care ramai singurica acasa suna cineva la usa si cnad raspunzi e doar un colet imens in fata usii pe care nu scrie nimic,incerci sa-l deschizi si dintr-o data tasneste Shuichi imbracat lejer cu camasa desfacuta si tot atunci auzi ca se sparge un geam inauntru si o injuratura .te duci sa vezi ce se intampla inauntru si-l vezi pe Yuki care s-a taiat la mana si cei doi incep sa discute ignorandu-te complet :
-SHiksho! Shu ! Cred ca iar am gresit adresa
-Moo!Yuki.Nu mai conteaza! Hai sa incantam fata aceasta s isa plecam
-hm...in fine .hai!
Ce-ai face daca intr-o zi obijnuita in care ramai singurica acasa suna cineva la usa si cnad raspunzi e doar un colet imens in fata usii pe care nu scrie nimic,incerci sa-l deschizi si dintr-o data tasneste Shuichi imbracat lejer cu camasa desfacuta si tot atunci auzi ca se sparge un geam inauntru si o injuratura .te duci sa vezi ce se intampla inauntru si-l vezi pe Yuki care s-a taiat la mana si cei doi incep sa discute ignorandu-te complet :
-SHiksho! Shu ! Cred ca iar am gresit adresa
-Moo!Yuki.Nu mai conteaza! Hai sa incantam fata aceasta s isa plecam
-hm...in fine .hai!
~In fiecare suflet exista o parte colorata~