Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Credeti in ceea ce se scrie in Biblie sau in teoria lui Darwin ?
Cred in teoria lui Darwin !
7.14%
1 7.14%
In niciuna, nu ma intereseaza.
21.43%
3 21.43%
In Biblie, cu siguranta.
57.14%
8 57.14%
Cred ca amandoua sunt destul de bune, doar ca ma rezum la teoria lui Darwin.
14.29%
2 14.29%
Total 14 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Credeti ?

* Credeti mai mult in ceea ce se scrie in Biblie, sau mergeti pe teoria lui Darwin ?

E evident ca Iisus a trait si ca D-zeu exista, dar in Biblie scrie ca D-zeu nu are inceput sau sfarsit [ mie mi se pare imposibil ] , asa ca inclin si spre teoria lui Darwin, caci chiar ne asemanam cu maimutele. Totusi, CINEVA sau CEVA tot trebuia sa creeze lumea, caci materia nu s-a creat singura. Universul e plin de mistere , iar noi suntem cu mult prea limitati pentru a putea macar sa speram ca vom ajunge sa aflam adevarul din spatele nostru.

*Credeti ca se va forma o alta lume in caz ca Pamantul nostru ( la un moment dat ) va disparea sau va fi distrus ?

Este probabil. Poate vom ajunge sa populam o alta planeta [evident, dupa ce ne transformam pt a ne integra in mediu]. Nu cred ca viata este limitata. Dar, daca Pamantul va fi distrus [ceea ce se va si intampla, caci planetele mor dupa cateva mii de ani ], nu se va reconstrui un alt Pamant, asa cum il stim noi, ci o alta planeta, cu mult mai diferita.

*Credeti ca sub ceea ce nu vedem, exista un adevar care va schimba lumea, daca va fi aflat ?

Adevaruri neobservate de noi exista pretutindeni, doar ca noi suntem cu mult prea ocupati pentru a le afla. Totusi, sunt doua felul de adevaruri, daca e sa le clasific asa : adevarurile simple, care nu sunt pastrate ca nicte secrete si adevarul din spatele existentei noastre [ pe care nu-l putem afla ].

Răspunsuri în acest subiect
Credeti ? - de Flash - 18-05-2009, 09:26 PM
RE: Credeti ? - de Ryuu - 18-05-2009, 09:43 PM
RE: Credeti ? - de Nidryne - 19-05-2009, 09:44 AM
RE: Credeti ? - de cookie - 19-05-2009, 10:13 AM
RE: Credeti ? - de OverTheRainbow - 19-05-2009, 06:53 PM
RE: Credeti ? - de Coyote Stark - 20-05-2009, 07:04 AM
RE: Credeti ? - de Apathy - 23-05-2009, 11:54 AM
RE: Credeti ? - de chrissta - 23-05-2009, 04:03 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)