Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Sunteti pro sau contra pt teze?
Pro
36.36%
4 36.36%
Contra
63.64%
7 63.64%
Total 11 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Tezele cu subiect unic

Având în vedere că am experimentat şi încă experimentez tezele cu subiect unic, cred că aş putea spune că sunt atât în avantajul cât şi în dezavantajul nostru. În primul rând, nu avem atât de multă materie ca şi când ma fi dat examen( materie de un semestru faţă de materie de 4 ani... presupun că este evident). Apoi, dacă iei o notă mică la una dintre teze, te pot " ridica" celelalte- asta dacă reuşeşti la ele, bineînteles- , deci nu mai rişti să ai medie la teze sub 5. Din pacate, sunt şi acele dezavantaje care ne deranjează atât de mult. Primul ar fi copiatul... Da, nu este corect şi nu este nici normal ca un elev de 6 la oral, să zicem, ia 9 sau 10 în teză. Deja este nedrept faţă de cel care învaţă şi ia notă egală ori poate chiar mai mică decât " cel slab" . Asa nu s-ar întâmpla, bineînteles, dacă s-ar face supravegherile cum trebuie, iar cei care corectează să o facă " la sânge" , nu să ridice/să scadă nota( spre exemplu, semestrul trecut la mine în casă apoape toată lumea a avut scazută nota cu 90 de sutimi faţă de cea pe care ne-a dat-o profesorul nostru). Astfel, au putut face contestatie doar cei carora în mod sigur le-ar fi putut da cu 50 de sutimi mai mult- cazul unei colege care a primit 10 de la prof şi 9,10 de la celalalt corector şi i-a ieşit 9,55, aşa că nu a putut face cotestatie( deşi eu am considerat ca fiind o notă mare,ea nu a fost multumită de acea diferenţă).
Oricum, poate totuşi era mai bine să dam examene şi să ne aratam adevarata valoare- tezele astea nu sunt foarte concludente...
She is a living existence of selfishness.

Răspunsuri în acest subiect
Tezele cu subiect unic - de Ryuu - 19-05-2009, 08:37 PM
RE: Tezele cu subiect unic - de Godlike_Arken - 19-05-2009, 09:19 PM
RE: Tezele cu subiect unic - de Amy8D - 19-05-2009, 09:32 PM
RE: Tezele cu subiect unic - de Tox - 19-05-2009, 09:43 PM
RE: Tezele cu subiect unic - de Khonsu - 20-05-2009, 05:37 PM
RE: Tezele cu subiect unic - de Rouge - 20-05-2009, 07:13 PM
RE: Tezele cu subiect unic - de JavaLeen - 20-05-2009, 08:11 PM
RE: Tezele cu subiect unic - de Jigoku - 22-05-2009, 08:52 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)