20-05-2009, 04:31 PM
Cel mai bun Desen de pe minimax.... well, cand eram micutza si abia descoperisem net-ul, era un site cu jocuri despre niste desene date pe minimax si cand au inceput sa le dea si la noi, desi eram mai mare au inceput sa imi placa: Strawberry Shortcake [sooooo cute! macar ai ce invatza de acolo si fiindfata itzi poate placea si grafica atat de dulcica]
si Horseland [grafica foooooarte buna si personaje bine-conturate ca sa nu mai vorbesc de povestea interesanta]
Cat despre un desen foarte bun... primul desen pe care l-am vazut yo pe minimax cand aveam vreo 5 ani, era cu unii... "Familia Trasnita" [parca] si era un serial mai matur, iar intelesul anumitor chestii l-am inteles doar pe la vreo 9-10 ani cand am crescut mai mare.
si Horseland [grafica foooooarte buna si personaje bine-conturate ca sa nu mai vorbesc de povestea interesanta]
Cat despre un desen foarte bun... primul desen pe care l-am vazut yo pe minimax cand aveam vreo 5 ani, era cu unii... "Familia Trasnita" [parca] si era un serial mai matur, iar intelesul anumitor chestii l-am inteles doar pe la vreo 9-10 ani cand am crescut mai mare.