Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Credeti in ceea ce se scrie in Biblie sau in teoria lui Darwin ?
Cred in teoria lui Darwin !
7.14%
1 7.14%
In niciuna, nu ma intereseaza.
21.43%
3 21.43%
In Biblie, cu siguranta.
57.14%
8 57.14%
Cred ca amandoua sunt destul de bune, doar ca ma rezum la teoria lui Darwin.
14.29%
2 14.29%
Total 14 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Credeti ?

Credeti mai mult in ceea ce scrie in Biblie, sau mergeti pe teoria lui Darwin?
Pai... sincer eu cred in ambele in acelasi timp.

Credeti ca se va forma o alta lume in cazul ca Pamantul nostru( la un moment dat) va disparea sau va fi distrus?
Da, cred acest lucru deoarece continentele de pe Terra s-au format din unul singur.In concluzie sunt sigura ca daca Pamantul va disparea se va forma o noua lume.

Credeti ca sub ceea ce nu vedem , exista un adevar ce v-a schimba lumea, daca va fi aflat?
Sunt multe lucruri pe care omenirea nu le-a descoperit inca.Lumea mereu s-a schimbat dea lungul timpului si se v-a schimba mereu , dar nu fara sa contribuim si noi la acest lucru.

Dar,in afara de asta,ce parere aveti ca noi nu suntem singurele fiinte din Univers care au inteligenta( fara animale) ma refer la alte fiinte cu o inteligenta asa ca a noastra( ma rog, ma refer la modul real,nu la prostia umana).
Universul este nemarginit.Eu personal cred ca exsta si alte fiinte inteligente in spatiu.
''Girls are like apples, the best ones are at the top of the trees. The boys don't want to reach for the good ones because they are afraid of falling and getting hurt. Instead, they just get the rotten apples that are on the ground that aren't as good, but easy. So the apples at the top think there is something wrong with them, when, in reality, they are amazing. They just have to wait for the right boy to come along, the one who's brave enough to climb all the way to the top of the tree..."

Răspunsuri în acest subiect
Credeti ? - de Flash - 18-05-2009, 09:26 PM
RE: Credeti ? - de Ryuu - 18-05-2009, 09:43 PM
RE: Credeti ? - de Nidryne - 19-05-2009, 09:44 AM
RE: Credeti ? - de cookie - 19-05-2009, 10:13 AM
RE: Credeti ? - de OverTheRainbow - 19-05-2009, 06:53 PM
RE: Credeti ? - de Coyote Stark - 20-05-2009, 07:04 AM
RE: Credeti ? - de Apathy - 23-05-2009, 11:54 AM
RE: Credeti ? - de chrissta - 23-05-2009, 04:03 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)