Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Credeti in ceea ce se scrie in Biblie sau in teoria lui Darwin ?
Cred in teoria lui Darwin !
7.14%
1 7.14%
In niciuna, nu ma intereseaza.
21.43%
3 21.43%
In Biblie, cu siguranta.
57.14%
8 57.14%
Cred ca amandoua sunt destul de bune, doar ca ma rezum la teoria lui Darwin.
14.29%
2 14.29%
Total 14 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Credeti ?

Hmm, good topic :]

Credeti mai mult in ceea ce se scrie in Biblie, sau mergeti pe teoria lui Darwin ?
Sunt o persoană religioasă şi cu inima cred în Biblie, dar sunt şi logică, şi mintea-mi spune să merg pe teoria lui Darwin; din pacate, nimic din ceea ce este scris în Biblie nu este verificat ştiintific ... Oricum, sunt la vârsta la care spun 'om vedea când om muri', probabil când voi mai câştiga în ani voi zice că-i mult mai adevarat ceea ce este în Biblie.

Credeti ca se va forma o alta lume in caz ca Pamantul nostru ( la un moment dat ) va disparea sau va fi distrus ?
La un moment dat, Pamântul va disparea. Dar mai mult ca sigur că se va forma o altă planetă în timp, deci nici varianta asta nu poate fi exclusă :] Dar la cât evoluează ştiinta şi tehnica, sigur urmaşii nu vor avea parte de ine ştie ce probleme, stabilindu-se pe alte planete [deşi, mă întreb oare când va fi asta; I mean, fie vor face colonii pe alte planete, iar după ce vor vedea că este pamânt bun şi pot merge acolo fară probleme vor muta populatia [iar atunci fie toti oamenii Terrei se vor dispersa şi vor ajunge care cum poate pe alte planete, fie vor fi cu totii în acelaşi loc], fie vor aştepta să se epuizeze toate sursele de materii prime de pe Pamânt ... dar ar fi cam mult de aşteptat, atunci.

credeti ca sub ceea ce nu vedem, exista un adevar care v-a schimba lumea, daca va fi aflat ?
Prea multe adevaruri, prea multe lucruri de aflat şi propabil că toate se leagă între ele, iar dacă nu vei şti unul, toate se vor rasturna ca într-un joc de domino [cum a fost şi de-a lungul timpului cu toate civilizatiile]. Lumea se schimbă şi fară să aflam noi adevaruri.

Dar, in afara de asta, ce parere aveti ca noi nu suntem singurele fiinte din Univers care au o inteligenta ( fara animale ) ^^ ma refer la alte fiinte cu o asa inteligenta ca a noastra ( ma rog, ma refer la modul real, nu la prostia umana ).
Ohoho, eu sunt o împatimită a sf-urilor şi după ce mi-am împuiat capul trei ani încontinuu, aş cam zice 'da!' la orice are legatură cu alte civilizatii ale Universului [plus că mai este şi logic; Universul este nemarginit, până la urmă]

Răspunsuri în acest subiect
Credeti ? - de Flash - 18-05-2009, 09:26 PM
RE: Credeti ? - de Ryuu - 18-05-2009, 09:43 PM
RE: Credeti ? - de Nidryne - 19-05-2009, 09:44 AM
RE: Credeti ? - de cookie - 19-05-2009, 10:13 AM
RE: Credeti ? - de OverTheRainbow - 19-05-2009, 06:53 PM
RE: Credeti ? - de Coyote Stark - 20-05-2009, 07:04 AM
RE: Credeti ? - de Apathy - 23-05-2009, 11:54 AM
RE: Credeti ? - de chrissta - 23-05-2009, 04:03 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)