Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

EUROVISION 2009

Au fost multe melodii jalnice ?i prea pu?ine ie?ite din comun. Nici nu m? mir c? n-a luat Rom�nia un loc bun: Elena Gheorghe are, s?raca, voce, dar felul �n care a fost g�ndit? melodia a tras-o �n jos. Moldova ... Moldova chiar mi-a pl?cut, de?i nu sunt prea mult cu muzica popular? ... bine, chiar deloc, dar Nelly are voce iar melodia era m?car ... altceva [lol, probabil e ma de-n?eles c? mi-a pl?cut mai mult Moldova, doar �s moldoveanc? :] ]. Plus c? au avut curajul s? c�nte �n rom�n? [vorba unui coleg ... 'moldovenii au fost mai rom�ni ca noi'].

[m? prefac c? nu am citit ce-a?i scris, deci nu m? iau �n special de voi] Melodiile cu ritmuri arabe nu mi-au pl?cut deloc. Da' deloc, frate! Trei-patru tip'?oare �n spate care dau din fund ?i ni?te fl?c?ri pe-acolo ?i ?i-ai scos prezentarea, iar versurile nici nu tre' s? fie cine ?tie ce. Ni?te p?n?r?mi comerciale, frate! Oricum toat? Europa moare dup? ritmurile arabe [defapt, chiar m-am mirat c? Armenia nu a luat un loc mai frunta?, doar era cam pe acela?i principiu]. Turcia ... nu merita s? fie pe locul trei.

Ru?ii ... nene, ru?ii au fost la baie anu' ?sta. Dac? nu-i Dima Bilan, nu-i nici Rusia. Estonia ... nu pot spune c? merita un loc mai bun.

Au mai �ncercat al?i c�?iva un rock mai soft dar nu le-a mers ._. Finlanda ... m-a durut sufletul, pe bune, c�nd i-am v?zut pe ciuda?ii ?ia ;_; ?i eu care speram c? mai descop?r o forma?ie finlandez? de rock bun? ...

S? zic ?i ceva de cei califica?i dinainte ... eu zic c? au un handicap din start fa?? de cei care vin din semifinale: ceilal?i ?i-au mai prezentat melodia, au mai ascultat oamenii ce-au lucrat, dar ceilal?i ... ar trebui s? ai o melodie extrem de bun? ca s? nu mai existe probleme. De exemplu Fran?a: ce caut? Patricia Kaas [Patricia Kaas, for god's sake!] la un concurs pentru cei ce vor s? se lanseze ? ?i, omfg, nu-i mai merge! Melodia Fran?ei a fost plan?, f?r? nici un sentiment, parc? nu avea refren! Nimic! ... Germania ... Germania face parte din melodiile la un prag de o prezentare vulgar? ._. [la fel ca ?i Ucraina. Totu?i, ciuda?ii ?ia care o f?ceau pe romanii au fost rofl] Marea Britanie ... tipa avea voce, dar nu era cine ?tie ce melodia ._.

So, �n final, cei ce mi-au pl?cut mai mult ...
Norvegia - de ce Norvegia ? P?i de ce nu ?i-ar pl?cea Norvegia ? �n primul r�nd e ie?it? din comun, cu versuri dr?gu?e ?i o prezentare frumoas? [poate c? i-au chinuit pu?in prea mult pe tipii din 'decor']. Meritau s? c�?tige, chiar ?i la o diferen?? at�t de mare, pentru c? nu mai erau astfel de melodii.
Portugalia - la fel, o melodie muncit?. Chiar dac? n-am �n?eles o iot? din ce c�nta, totul p?rea at�t de optimist ?i de frumos, parc? te �mbia s? fredonezi u?or melodia. ?i ei meritau un loc frunta?.
Bosnia ?i Her?egovina - au fost tari xD Cu o punere �n scen? bun?, frumoas? [iar n-am �n?eles o iot? din ce c�ntau, dar fie] ... [@LotR fanz] a?i observat c? unul din ei sem?na cu Boromir '?l din film ? xD
Danemarca - tipii care acum ziceai c? au venit din state ... au c�ntat destul de bine, zic eu. Plus c? mai mergea o chitar?-dou? prin tot acel techno cu dance cu house ?i cu ce-o mai fi fost.
?i Estonia mi-a pl?cut, nu ?tiu de ce, dar �mi inspira un aer futuristic. Foarte, foarte dr?gu?? melodia.

Dintre primii trei ... Doar Norvegia ?i Islanda �?i merit? locul. Turcii nu s-au prezentat cu ceva �ndeajuns de bun.

Edit: aaaa! da! Am uitat de ciudatu' din Grecia! Man, ?la parc? era tipul ?la de la Modern Talking, lol. ?i �ncepuse at�t de bine melodia ... de ce ai deschis, tat?, gura, c-ai stricat tot !

Răspunsuri în acest subiect
EUROVISION 2009 - de denisse - 17-05-2009, 09:11 PM
RE: EUROVISION 2009 - de Lolli - 17-05-2009, 09:18 PM
RE: EUROVISION 2009 - de Shojo Queen - 17-05-2009, 09:30 PM
RE: EUROVISION 2009 - de I hate maths. - 17-05-2009, 09:34 PM
RE: EUROVISION 2009 - de nemo-chii - 18-05-2009, 08:49 AM
RE: EUROVISION 2009 - de Nidryne - 18-05-2009, 10:20 AM
RE: EUROVISION 2009 - de Revantain - 19-05-2009, 10:23 AM
RE: EUROVISION 2009 - de JavaLeen - 19-05-2009, 12:21 PM
RE: EUROVISION 2009 - de OverTheRainbow - 19-05-2009, 07:01 PM
RE: EUROVISION 2009 - de Mitzuke - 19-05-2009, 07:57 PM
RE: EUROVISION 2009 - de ady_x - 19-05-2009, 08:21 PM