Grazy A scris:Dorian,bine ai venit pe aici...uite cine te intampina..un newbie..ce sa faci plictiseala?
YYH ,dar printre preferatele mele
Naurot nu prea..hm hm...
Loveless...ma iau caldurile pe aici,nici eu nu-s pe invers
partea proasta la homosexuali? nu mai raman baieti pentru fete :lol:..nu ma lua in seama
ce muzica asculti?
Multumesc Grazy pentru primire.Nu prea inteleg daca este newbie care este problema si imi zici bun venit.Nu conteaza rangul pe care il ai sau cate posturi ai sau cat de respectat esti...etc...conteaza doar faptul ca esti un membru al forumului care ureaza bun venit altuia,nu este absolut nici o problema in ce ai facut.
Vad ca iti place si tie Yu Yu Hakuhos si Loveless.Din cate am auzit pentru fete este normal sa se uite la astfel de animeuri.Un baiat m-a avertizat ca daca ma uit la Gravitation nu o sa rezist >.>.Mi-a sunat a provocare si am faucut-o.
Anyway sa revin la subiect.Ascult muzica si inca multa.Pai eu prefer toate genurile de muzica in afara de manele si muzica populara.Dar in general eu ascult Soft Rock.Sunt mare amator de Soft rock.Printre trupele mele preferate se afla Linkin Parks si Three Days Grace.Sper ca te-am lamurit.
Daca mai ai ceva de intrebat poti sa o faci oricand ^_^.
Si inainte de a termina de scris postul ,daca imi permiti tu iti urez si eu tine un "Bun venit pe forum!".Sper ca noi doi sa ne intelegem bine si sa devenim prieteni.