Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iubirea trece peste orice

#6
Citat:Salut! Numesc Sakura HarunoAlt inceput mai :palipitant nu puteai?".Sunt o fata care acum trei zile a implinit nouasprezece ani. Am parul lung si roz ca florile de cires abia infloriteCestia cu flotrile inflorite, hey yo sunt suna am parulk brunet ca maslinele gata mancate de bunicu >__>, ochii verzi ca cele mai stralucitoare smaraldeCe chlisee puteti sa bagat! Altceva mai interesant ? si pielea alba ca zapada ce seAdica era moarta ? :)) Sa te lamuresc my dear. asterne pe pamantul rece iarna. La optusprezece ani mi-am lansat prima colectie de haine. A fost un succes total. Fustele, tricourile si rochiile erau viu colorate. Acest lucru dovedea ca eu sunt o persoana plina de viata.Acest lucru dovedeste ca tu habar nu ai sa descrii, Dar povestea mea era una trista. La varsta de treisprezece ani parintii mei au murit intr-un accident de masina iar de atunci am fost crescuta de bunica mea Maya. Ea este o femeie in varsta cu parul scurt si rozDeci, er ao mamaie nebuna scapata de la azil, sau ma rog, si avea parul roz ? Nu trebuia sa il aibe carunt ?, cu ochi albastri ca marea si o privire blanda care iti incalzeste inima.


Ea mi-a oferit un acoperis deasupra capului, o mancare calda si multa afectiune cand aveam nevoie cel mai mult de ea. Dar acum am pornit singura pe drumul vietii.
Locuiesc intr-un apartament de lux din centrul orasului KonohaKonoha oras ? geniala poti sa fii ? Iadica te rog, aceasta idee cu orasul l-am intalnit la ficul unei fete, deci este fumata ideea darlingSe intelege ca in centrul orasului s-a palsat acest decor. Exprimarea cam lasa de dorit. Acesta este format de camera mea, un dormitor, camera unde imi fac schitele, bucataria, baia si un hol. Din sufragerie poti sa iesi pe un balcon mare cu o priveliste minunata. Camera mea este vopsita in roz si contine un pat mare de doua persoane cu asternuturi albe, doua noptiere de o parte si de alta a lui, un dulap din lemn de cires unde imi tin toate hainele si un birou pe care se afla leptopul meu. Camera unde imi fac schitele este zugravita in bej si contine un scaun de birou, un birou pe care sunt multe foi cu desenele urmatoarelor modele pe care am sa le lansez si un dulap plin cu topuri de hartie. Ultima camera este la fal ca a mea numai ca culorile difera.Uite un exemplu de descriere seaca. Este zugravita in albastru. In ea nu sta nimeni deocamdata.
Dar sa revenim.
Era in birolu directoarei de la facultatea de modeling din oras pentru a ma inscrie in anul intai. Stateam pe scaunul din fata biroluluibiroului asteptand ca ea sa apara. Deodata pe usa isi facu aparitia o femeie blonda cu ochii albastri, imbracata cu o pereche de pantaloni negri de matase si... surpriza unul din tricourile create de mine. Se aseza pe scaunul ei si scoase un dosar.
-Deci tu esteDeci, nu incepe cu deci, decat daca ....te las pe tine sa continui >.> Sakura Haruno. Incantata sa te cunosc.
-De asemenea doamna Tsunade. am spus eu politicos.
-Maine orele incep de la pranz. O sa primesti orarul maine. Sa iti aduci eventual cateva caiete si pixuri.LOGIC Oricum, vei face parte din anul intai clasa B. Sper sa te intelegi bine cu noii tai colegi. acum dute$_$ sa te odihnesti pentru ca maine incepe prima zi in institut. La revedere.
Dupa ce am salutat, am iesit pe usa si m-am indreptat spre casa. Nu stateam prea departe asa ca am pornit pe jos. Pe drum baietii intorceau capul dupa mine si cate odata mai si fluerau. Nu ii invinuesc. Eram imbracata cu o fusta scurta verde, un tricou mov de care scria cu sclipici LOVE ME si o pereche de sandale mov cu pietricele verzi. Eram asa de visatoare incat am dat peste un baiat.Suna asa de cretinesc aceasta descriere Am cazut jos dupa care am spus:
-Imi pare rau, nu am fost atenta.
-Nu e nimic, Sakura.
Cand am ridicat privirea am vazut un baiat cu parul si ochii negri. Nu era nimeni altul decat Sasuke Uchiha.
-Sasuke, tu esti? am intrebat eu mirata.
-Da, floare de cires. Nu neamne-am mai vazut de multi ani, nu?
-Da, asa e. Ce faci?


In afara faptului ca descrierea este in limita varstei de 10 ani, nu ma complic cu faptul ca descrierea este aparent nush, seaca banala, in limita varstei cum am zis.
Gramatica aia, pei neam sau ne-am ? Cum ? Pei, nu imi veni cu pretexte ca ai gresit, ca n ute cred. te rog frumos, nush daca ai observat dar multi fac ficuri dar gramatica lor. >.>

Dalogul a fost destul de, ma rog, mai bun decat descrierea si naratiunea care parca a fugit, nush, prea o grabesti, treci de la o actiune la alta, nu descrii indeajuns, daca da, o faci cam pe alocuri. ^_^

Nup, nup nu voi accepta PM daca te superi, poate doar pe messenger, ca doua fete civilizate, nu voi accepta injurii la adresa mea, daca tot intentionezi asta, raspunsul este NU !
-



Răspunsuri în acest subiect
Iubirea trece peste orice - de Shadow. - 12-05-2009, 07:32 AM
RE: Iubirea trece peste orice (Sasusaku) - de Flash - 12-05-2009, 10:40 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Faima inainte de orice Zuzy Is Angell 11 8.867 08-07-2011, 08:44 AM
Ultimul răspuns: Sho-Yo
  Code Geass rasboi peste Europa :Romania sub asediu Jbelux 2 2.578 27-05-2011, 10:54 PM
Ultimul răspuns: Nya.
  Totul se poate spulbera in orice clipa Debb.' 18 11.607 05-03-2011, 12:07 AM
Ultimul răspuns: anyame1
  Dragostea este mai puternica decat orice legatura de sange Mada Shine 3 3.950 20-02-2011, 11:42 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Iubirea topeste orice inima ingetata Hitman 8 4.660 23-06-2009, 01:02 AM
Ultimul răspuns: LoveNight
  O dragoste vesnica trece peste orce obstacol(SasuXSaku love) Sasuke-love-forever-sakura 12 15.333 23-04-2009, 10:56 PM
Ultimul răspuns: Sasuke-love-forever-sakura


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)