12-05-2009, 04:48 PM
Naru a asteptat. Se intreba ce intrebare va urma.
"De Ce? Cum,poate?"
A plecat peste granitele mintii ei, cautand o explicatie plauzibila pentru singura persoane care conta, Key
"Acesta ...acesta este Key, nu-i asa? Singura persoana ca ma va ierta, el este."
"Nu-i asa....nu-i asa...?!"
A inchis ochii si a strans pumni bine.
"Na-Naru?
Ochii i-au cedat, deschinzandu-i si privind la Key printre lacrimi
"Nu pot sa ma opresc sa te iubesc, indiferent de ceea ce faci."
Inima ei s-a bucurat pentru moment la auzul cuvintelor lui,desi ea a simtit un junghi de tristete.Tanarul zambind calduros.
"Nu te intreb de ce...nu vreau sa te simti prost.Doar...incearca sa fi mai discreta , daca vei face acest lucru pe viitor."
A fost ca un vis devenit realitate, momentul parea inghetat in timp ce ea incerca sa faca un sens din ceea ce el spunea."...sigur Key,promit"a murmurat ea."
"Un moment , el mi-a dat permisunea sa mai fac asa ceva?"Confuzie a trecut la manie"El crede ca eu voi mai face asa ceva..?!"
"Cu ce ti-am gresit?" Intrebarea a intepat placuta lume de vis pe care ea o fabrica, dar confizia si mania a ramas.
"Cu ce a gresit?" Intrebarea fugindu-i prin minte.
"De ce nu ai putut sa te comporti mai mult ca un barbat?"
Key s-a uitat in sus, lent"Ce?"
Ceva in ochii lui a facuto sa se cutremure."Nu , nu am vrut sa o spun asa..."
"Nu ai vrut sa o spui asa..."Voceea lui lipsita de stralucire ,repetand usor ceea ce ea i-a spus, incercant a gasi sensul conversatiei.
"...intr-un mod pervers" A terminat ea.
Ochii ii strafulgerau din clipa in clipa"Ma acuzi de a fi un pervers?"
"Ce?Eu..."
"Nu,vreau sa imi cer scuze , am vorbit din manie."
Naru a cazut usor in tacere , dorindu-si de a sti ce a spune.
"Ai dreptate Nare, ar fi trebuit sa ma comport mai mult ca un barbat"
"Ce?"murmurand ea.
"Tu...Ce? Bineinteles...ca da." Ea a privit in sus la el , ochii ei stralucind.
"Nu te voi intreba de ce ai facut-o."
"Eu...jur ca nu o voi mai face vreodata"
"Este ca un vis. Nu merit asta." Dar mandria o oprea.""Nu stai,Key nu trebuie sa..."
"Ce vrei sa spui Naru?" Umerii lui au fost mai putin grei, ca si cum o sarcina a fost ridicata.S-a intins inainte si a luat inelul."Poti sa faci ce vrei, nu sunt parintele tau sau ceva de genul..." O fantoma din trecut,un zambet pe buzele lui, inima ei a inghetat.
El a dat din cap cu tristete"...nu te inteleg.Mi-as fi dorit sa fi facut..."
Naru a ajuns la mana lui tremurand.El nu a rezistat, chiar si atunci cand ea a deschis-o,si degetul pe care era inelul.
"Acesta...nu mai e al tau."
"Dar..."
"Naru ... tu esti cea care l-a dat jos, nu eu !!!"
"Idiotule!!"Ea a tipat, apucandu-se de guler. "Este vina ta , oarecum.Este scris, trebuie sa fie.
El a oftat."Imi cer scuze Naru am vorbit din manie. Dar a fost adeavrul."
"..imi cer scuze." a murmurat ea.
Din ochii ei , au cazut o picatura de lacrima,cazand pe barbie, si dupa aceea pe podeaua de lemn.
"De Ce? Cum,poate?"
A plecat peste granitele mintii ei, cautand o explicatie plauzibila pentru singura persoane care conta, Key
"Acesta ...acesta este Key, nu-i asa? Singura persoana ca ma va ierta, el este."
"Nu-i asa....nu-i asa...?!"
A inchis ochii si a strans pumni bine.
"Na-Naru?
Ochii i-au cedat, deschinzandu-i si privind la Key printre lacrimi
"Nu pot sa ma opresc sa te iubesc, indiferent de ceea ce faci."
Inima ei s-a bucurat pentru moment la auzul cuvintelor lui,desi ea a simtit un junghi de tristete.Tanarul zambind calduros.
"Nu te intreb de ce...nu vreau sa te simti prost.Doar...incearca sa fi mai discreta , daca vei face acest lucru pe viitor."
A fost ca un vis devenit realitate, momentul parea inghetat in timp ce ea incerca sa faca un sens din ceea ce el spunea."...sigur Key,promit"a murmurat ea."
"Un moment , el mi-a dat permisunea sa mai fac asa ceva?"Confuzie a trecut la manie"El crede ca eu voi mai face asa ceva..?!"
"Cu ce ti-am gresit?" Intrebarea a intepat placuta lume de vis pe care ea o fabrica, dar confizia si mania a ramas.
"Cu ce a gresit?" Intrebarea fugindu-i prin minte.
"De ce nu ai putut sa te comporti mai mult ca un barbat?"
Key s-a uitat in sus, lent"Ce?"
Ceva in ochii lui a facuto sa se cutremure."Nu , nu am vrut sa o spun asa..."
"Nu ai vrut sa o spui asa..."Voceea lui lipsita de stralucire ,repetand usor ceea ce ea i-a spus, incercant a gasi sensul conversatiei.
"...intr-un mod pervers" A terminat ea.
Ochii ii strafulgerau din clipa in clipa"Ma acuzi de a fi un pervers?"
"Ce?Eu..."
"Nu,vreau sa imi cer scuze , am vorbit din manie."
Naru a cazut usor in tacere , dorindu-si de a sti ce a spune.
"Ai dreptate Nare, ar fi trebuit sa ma comport mai mult ca un barbat"
"Ce?"murmurand ea.
"Tu...Ce? Bineinteles...ca da." Ea a privit in sus la el , ochii ei stralucind.
"Nu te voi intreba de ce ai facut-o."
"Eu...jur ca nu o voi mai face vreodata"
"Este ca un vis. Nu merit asta." Dar mandria o oprea.""Nu stai,Key nu trebuie sa..."
"Ce vrei sa spui Naru?" Umerii lui au fost mai putin grei, ca si cum o sarcina a fost ridicata.S-a intins inainte si a luat inelul."Poti sa faci ce vrei, nu sunt parintele tau sau ceva de genul..." O fantoma din trecut,un zambet pe buzele lui, inima ei a inghetat.
El a dat din cap cu tristete"...nu te inteleg.Mi-as fi dorit sa fi facut..."
Naru a ajuns la mana lui tremurand.El nu a rezistat, chiar si atunci cand ea a deschis-o,si degetul pe care era inelul.
"Acesta...nu mai e al tau."
"Dar..."
"Naru ... tu esti cea care l-a dat jos, nu eu !!!"
"Idiotule!!"Ea a tipat, apucandu-se de guler. "Este vina ta , oarecum.Este scris, trebuie sa fie.
El a oftat."Imi cer scuze Naru am vorbit din manie. Dar a fost adeavrul."
"..imi cer scuze." a murmurat ea.
Din ochii ei , au cazut o picatura de lacrima,cazand pe barbie, si dupa aceea pe podeaua de lemn.