11-05-2009, 08:48 PM
O prietenie puternica ce se leaga practic intre doua straine ce au in comun doar trei lucruri : numele [ Nana] , varsta, si destinatia catre care se indrepta , respectiv Tokyo . O poveste realista ce urmareste viata celor doua Nane xD atat inainte de plecarea in Tokyo [timp in care aflam trecutul si motivul plecarii ] , cat si dupa.
Ca si personaj mi-a placut mai mult de Osaki Nana pentru simplul fapt ca pare mai cu picioarele pe pamant ,este devotata , so funny and cool [ o ador cand fumeaza *drooling*]
Grafica este buna , la fel ca si in Paradise Kiss este adoptat un alt stil de desenare fata de cel clasic . Ce nu mi-a placut este modul in care sunt facute picioarele personajelor ...scobitorile sunt groase =_=
Despre coloana sonora nu am ce comenta OP-ul si ED-ul sunt ritmate si potrivite temei. Melodiile precum *Zero, Rose , A little pain * au un farmec aparte ce de fiecare data cand le aud nu ma pot abtine sa nu le fredonez *grin*
Ca si personaj mi-a placut mai mult de Osaki Nana pentru simplul fapt ca pare mai cu picioarele pe pamant ,este devotata , so funny and cool [ o ador cand fumeaza *drooling*]
Grafica este buna , la fel ca si in Paradise Kiss este adoptat un alt stil de desenare fata de cel clasic . Ce nu mi-a placut este modul in care sunt facute picioarele personajelor ...scobitorile sunt groase =_=
Despre coloana sonora nu am ce comenta OP-ul si ED-ul sunt ritmate si potrivite temei. Melodiile precum *Zero, Rose , A little pain * au un farmec aparte ce de fiecare data cand le aud nu ma pot abtine sa nu le fredonez *grin*
[center][/center]
[center]I know that i'm not a part of your dreams
But time makes me see that it's easy for me
To pray for the truth and hope to achieve
The love that i hope to find
In you...[/center]
[center][/center]
[center]I know that i'm not a part of your dreams
But time makes me see that it's easy for me
To pray for the truth and hope to achieve
The love that i hope to find
In you...[/center]