09-05-2009, 09:11 PM
Prima zi complete:..nu prea am putut sa fac poze..[aparat foto cretin..
]
Avand in vedere ca se desfasura pe 3 nivele : parter - tot ce e de cumparat , etaj 1 - maid cafe [ kawaii neko-chan maids ] si etaj 2 - gamers zone....a fost extrem de aglomerat si cam mic X_X
Cea mai tare parte a acestei zile a fost cosplay-ul evident...la solo mi-a placut de tipa care a facut pe pikachu..[ super tare..si caterinca rau ] ..de saya din blood + saber din fate/stay night.si tipu din gintama...la grupuri ..evident sos brigade...lol..haruhi meets gravitations..
...mi-a placut si jigoku shojo cu ulquiorra , ultima trupa de haruhi...si grupul..cred ca seireitei era..cu emisiunea in care archer trebuia sa aleaga din 3 tipe necunoscute: rin , saber si rider pe cea care parea perfecta ptr el..super funny..
...
![[Imagine: scaled.php?server=262&filename=th1f8cf8b...&ysize=480]](http://imgcash4.imageshack.us/Himg262/scaled.php?server=262&filename=th1f8cf8batk6.gif&xsize=640&ysize=480)
Avand in vedere ca se desfasura pe 3 nivele : parter - tot ce e de cumparat , etaj 1 - maid cafe [ kawaii neko-chan maids ] si etaj 2 - gamers zone....a fost extrem de aglomerat si cam mic X_X
Cea mai tare parte a acestei zile a fost cosplay-ul evident...la solo mi-a placut de tipa care a facut pe pikachu..[ super tare..si caterinca rau ] ..de saya din blood + saber din fate/stay night.si tipu din gintama...la grupuri ..evident sos brigade...lol..haruhi meets gravitations..