09-05-2009, 01:16 AM
Dupa ce am vazut animeul , primul lucru care m-am intrebat a fost ' Why???
'. Ideea povestii e buna : o lumea bantuita de demoni(youma) care se hranesc cu oameni ca mai apoi sa se deghizeze in acestia pentru a nu fi descoperiti si pentru as contiunua vanatoarea. Pentru exterminarea lor s-a creat o organizatie speciala formata din claymores : femei half-youma,half-humans ce aveau ca unic scop distrugerea acelor demoni. Fiecare luptatoare in functie de zona pe care o pazeste in Rabona , i se atribuie un numar ce indica nivelul lor de putere in cadrul organizatiei.
Personajul principal Clare [ ce are ca numar 47, fiind ultima clasata ] are un trecut special[ motivul pentru care ea devenise luptatoare], iar pe parcurs isi va castiga respectul si reputatia printre restul luptatoarelor.
Pacat ca nu a urmarit mangaul decat pana la ultimele episoade[ ca la sfarsit pentru al incheia sa tranteasca 1 sau 2 episoade care nu au nici o legatura cu mangaul ] pentru ca ar fi iesit o poveste mult mai complexa si surprinzatoare * anyway acum nu e vorba de manga ci de anime*.
Ca si grafica , Claymore e un serial ce se desfasoara in aer liber , iar fiecare detaliu este bine pus la punct .Ceea ce m-a impresionat au fost efectele ochilor care sunt bine reliefati . Culoarea predominanta este rosul [sangele care nu lipseste din nici un episod precum si picioare , maini si alte parti ale corpului taiate *barbar*xD . Bine ca ele au "functii de super glue" si se lipsec repede la loc].
La sunet imi place foarte mult modul in care se aud armurile si sabiile * de-a dreptul genial*...
Cam atat! ^_^
![[Imagine: o04-1.gif]](http://i237.photobucket.com/albums/ff252/Nerine_Sia/o04-1.gif)
Personajul principal Clare [ ce are ca numar 47, fiind ultima clasata ] are un trecut special[ motivul pentru care ea devenise luptatoare], iar pe parcurs isi va castiga respectul si reputatia printre restul luptatoarelor.
Pacat ca nu a urmarit mangaul decat pana la ultimele episoade[ ca la sfarsit pentru al incheia sa tranteasca 1 sau 2 episoade care nu au nici o legatura cu mangaul ] pentru ca ar fi iesit o poveste mult mai complexa si surprinzatoare * anyway acum nu e vorba de manga ci de anime*.
Ca si grafica , Claymore e un serial ce se desfasoara in aer liber , iar fiecare detaliu este bine pus la punct .Ceea ce m-a impresionat au fost efectele ochilor care sunt bine reliefati . Culoarea predominanta este rosul [sangele care nu lipseste din nici un episod precum si picioare , maini si alte parti ale corpului taiate *barbar*xD . Bine ca ele au "functii de super glue" si se lipsec repede la loc].
La sunet imi place foarte mult modul in care se aud armurile si sabiile * de-a dreptul genial*...
Cam atat! ^_^
[center]
[/center]
[center]I know that i'm not a part of your dreams
But time makes me see that it's easy for me
To pray for the truth and hope to achieve
The love that i hope to find
In you...[/center]
[center]
[/center]
![[Imagine: 444444.gif]](http://i237.photobucket.com/albums/ff252/Nerine_Sia/444444.gif)
[center]I know that i'm not a part of your dreams
But time makes me see that it's easy for me
To pray for the truth and hope to achieve
The love that i hope to find
In you...[/center]
[center]
![[Imagine: elflove.jpg]](http://i237.photobucket.com/albums/ff252/Nerine_Sia/elflove.jpg)