Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Konoha High School

He, he, he!M-am intors dupa o saptamana:)):)):))Ei bine sper sa fie bine.(am zis sper si nu's sigura)
Deci....criticati cat vreti dar macar ziceti ce-mi lipseste (este si logic:)))
Pai sa nu mai comentez sa va las pe voi :))

Karin se razbuna...

Sakura ramasese uimita privindu-l pe baiat cum se departa.
“Wow!Ce salt imens de la indiferenta la <<Pentru nimic>>.Joaca teatru sau mi se pare mie?Cred ca daca nu-l placeam intr-atat pana acum nu mai eram in situatia asta.”gandea rozalia frustrate de ideea ca in urmatoarea zi se va purta indiferent.
Cateodata, atunci cand analiza fiecare idee sig and, sesiza ca prin comportamentul ei intelege de ce Sasuke o ignora aproape tot timpul.Isi aducea aminte de fiecare gest pe care il facea in preajma lui si observa ca era cu adevarat enerventa.Cu toate astea, nu facea nimic ca să resolve acest lucru.Se comportă la fel, parcă neputând să se dezobişnuiască de gesturile obişnuite.
Când venise timpul să doarmă, o nouă ceartă se iscă între cele două verişoare.Sakura refuză categoric să doarmă şi în aceeaşi cameră cu Linsday, iar blondă voia, vrând să fie împotriva spuselor roazaliei, refuză să doarmă singură.
-Pitico, să nu-ţi imaginezi că eu voi accepta să stau cu tine!spunea Sakura.
-O, da?Ei bine îţi spun că eu nu pot dormi singură şi va trebui să te supui conditiilor!ripostă Linsday.
-Crezi ca toată lumea face ce vrei tu?Ei bine, “domnişoara fite” acomodează-te cu ideea: Eu nu fac decât ce vreau!spunea adolescent nervoasă.
-Saku, cred că este cazul să vă calmati.Dacă vrei, poti dormi în camera mea.spuse Keera vrând să amelioreze conflictul.
Până la urmă, după alte câteva replici specifice lui Linsday, cele două adolescente au reuşit să scape de “stresul absolut” aşa cum era poreclita blondă de catre verişoara ei.S-au retras în camera roşcatei.După multe alte subiecte de discutie, Keera a hotarât să nu mai amâne întrebarea şi să afle adevarul:
-Tu cam cum te comporti în preajma lui Sasuke?
-Pai nu prea normal.spuse putin dezamagită rozalia.
-Adica?Din câte îl cunos eu pe el, până acum ar fi trebuit cel putin să te placă.Este evident că nu prea eşti tu în preajma lui.concluziona fata.
-Si ce-mi propui?ntreba rozalia radicând din sprânceană.
-Sa fi putin mai… cu tupeu.propuse roşcata.
-Usor de zis, dar greu de facut.spuse şi Sakura oftând.

După alte discutii şi propuneri, cele două fete au adormit.Este adevarat că pe la o oră cam târzie, însă intr-ul final au reuşit.
A doua zi au plecat împreună la şcoală.Rând pe rând s-au despartit şi au ramas pe drum doar cei doi colegi, Sakura şi Sasuke.Nimeni nu scotea niciun cuvânt.Sakura încerca să-şi învingă emotiile şiş a aplice Solutia propusă de Keera, însă simtea că nu poate.
Într-un final au ajuns în clasă.Observând brăţara, Ino a luat-o pe prietna ei într-un colţ al clasei pentru o discutie, un interogatoriu mai bine zis.Imediat se alatură şi Hinata discutiei.
-Deci, de unde ai brăţara asta?Nu ai mai purtat aşa ceva de o sută de ani!spuse adolescent blondă studiind bijuteria.
-Pai, cum să-ţi explic mai pe întelesul tau?E de la Sasuke.spuse fata dintr-o rasuflare.
-Poftim?!spuseră Ino şi Hinata simultan, fiind uimite de raspunsul prietenei lor.
Ceea ce nu ştiau cele trei prietene, era faptul că în apropiere “din întâmplare” Karin auzise şi ea de la cine primise rozalia brăţara.Bine înteles că era turbată de furie.Era hotarâtă să se razbune o dată pentru totdeauna pe ea.Era atât de nervoasă pe ceea ce se întâmplă în jurul ei, încât ar fi fost în stare să distrugă totul dacă ar fi putut.Momentan, se multumea s-o distrugă într-un fel pe acea adolescent care îi era duşmanca.
După primele ore de curs, urmă o oră de limba romană.Toti elevii urau acea materie, şi nu din cauza a ceea ce învăţau ci din cauza celui care-I învaţă.Mia bine spus, celei.Era una dintre cea mai exigent profesoare din şcoală.Parea că-I vânează pe elevi pentru a le da note mici.Pea ceasta profesoara o chema Anko.Eras dura şi nu acceptă ca cineva să-I intererupa lectia , altfel…
În fine, ca de obicei, Karin absenta.Nu suportă nici macar să o vadă pe Anko, de apoi să mai şiş tea o oră în prezenta ei.Prin urmare, bruneta avea o colectie destul de numeroasă de absente.
-Haruno, începu Anko la oră, du-te şi adu-mi de la biblioteca cartea pe care i-am cerut-o.Aşa să-i spui.
Sakura nu prea întelesese însă, pentru Anko, era destul de clar.Aşa că rozalia pleca fară să spună nimic spre biblioteca.Vazând că uşa era încuiată, a hotarât să profite de ocazie şi să meargă la baie pentru a se aranjă.
Karin, care ratacea prin holuri, vazând-o pe faţă, a hotarât să se razbună în cel mai la îndemână şi mai brutal mod.Aşa că o urmari pe adolescent până când intră în baie.După câteva minute petrecute acolo, îşi facu aparitia şi Karin care încuie uşa.
-Mai, mai, se pare că domnişoara “frunte lată” are o nouă brăţara.Nu ştiam că se vând şi bijuterii la S.H.spuse cu multă rautate bruneta.
-Sa ştii că până acum nu aflasem că te interesează atât de mult lucrurile de acolo.Însă îmi pare rau că te voi dezamagi, însă asta nu este de la magazinul tau preferat.spuse fata provocată ripostând.
-Stai liniştită Sakurica.Ştiu că ai primit bratarusa aia de la Sasuke, însă a fost un gest fară alte sentimente.Însă, ca să mă asigur, voi face un lucru.spuse Karin apropiindu-se.
-Ce vrei să faci?întrebă speriată Sakura.
-Ai să vezi.Nu va durea…. prea tare.continuă bruneta cu un zâmbet malefic.

Între timp, în clasă, toată lumea se întreba de ce Sakura întârzie atât de mult.Fiecare îşi dadea cu parerea şi niciunul nu mai era atatent la oră.Bine înteles că Anko era în culmea disperarii.În câteva moment, şi ea începuse să-şi facă griji pentru ce i se putea întâmpla rozaliei.
-Bine!începu Anko.Cine se duce să vadă ce a păţit colega voastră?
-Eu, eu eu, eu!spunea Naruto ridicându-se din bancă şi începând să fie din ce în ce mai agitat.
-Uzumaki!tipa profesoara evident deranjată de atitudinea blondului.
-Doamna profesoară, pot să mă duc eu?întrebă un baiat aflat în prima bancă.
-Uchiha?Desigur.Du-te!abroba Anko.
Dup ace ieşi din clasă, baitul începu să se gândească unde s-ar putea afla fata.
“Hm, dacă aş fi o fată, unde m-aş duce?Se vede clar că uşa bibliotecii este încuiată.Deci, acum trebuie să gândesc că şi ea ca să nu pierd mai mult timp.”gândea brunetul.
Hotarî că ar fi cazul să meargă pe holurile şcolii privind la fiecare uşă.Poate aşa îi va veni vreo idee.Trecând prin fata uşii baii fetelor, auzi câteva suspine.Recunoscu vocea aşa că intră.În fata unei chiuvete, în mijlocul încaperii, se aflau picaturi de sânge.Alaturi de ele stateau câteva perlite împrăştiate pe gresia albă, rece.
Scâncetul începuse să se audă mult mai tare odată cu intrarea baiatului în baie.Se apropie de o cabină şi o descoperi pe Sakura.Aceasta avea o stare aproape critică. Lacrimile i se prelingeau pe obrazul trandafiriu, cazând pe gresia rece. Parul îi cadea peste mâini, iar brunetul nu putea vedea cauza acestuia.
Apropiindu-se şi privind cu mai multă atentie, Sasuke descoperi un nou lucru. Fata ţinea stras incetietura mâinii drepte în mâna stângă.Pe degetele ei se puteau distinge urme roşiatice ce cadeau, şi ele odată cu lacrimile, pe gresie.
Fata îşi ridică (,) capul şi îl privi pe baiat. Avea o privire atât de speriată care parcă îi spunea brunetului. <<Ajută-mă. Salvează-mă. Nu ştiu ce se întâmplă cu mine, însă ştiu că am nevoie de tine. >>Acesta se apropie de faţă şi se aşeză în genunchi pentru a fi la nivelul ei. Însă fu nevoit să se ridice deoarece fata cazu leşinată la pamânt.

Pai.... cam asta a fost.Sper sa fie bun.
[Imagine: chibi_1799.gif]
, chibi-ul lui miss_sakura_uchiha
[font=Tahoma]

'Cause I luw my two susy ....:::SasuSaku:::...., and ^^"Bubbles"^^ And my family is too big^^ (only girlz) Sunt mandra rau mey voi, am o moomy cea mai tare.^^ Yes, you Mitzuke-chan

http://media.photobucket.com/image/hitsu...22.jpg?o=3

[Imagine: Toshiro-Hitsugaya.jpg]
^
|
[b]He is mine!*MINE*''Cuz I can't have Deidara (he's Akatsuna Lynn's) and I have Sasuke I decide to have and this anime hot boy^^

Ha, ha, hi, hi, ha, ha, ho!
Why I like Sasuke-kun?It's simple!He is so hot, the most beautiful, powerful, clever and again is the most beautiful^^
He is mine and you can't do anything^^

I say again and the last time: Hitsugaya-kun si MINE!!! ONLY MINE!!! GET IT?

Răspunsuri în acest subiect
Konoha High School - de Annya - 02-05-2009, 09:24 AM
RE: Konoha High School - de Sasuke Uchiha is the best - 02-05-2009, 09:34 AM
RE: Konoha High School - de Shilpa - 02-05-2009, 11:58 AM
RE: Konoha High School - de Annya - 02-05-2009, 12:27 PM
RE: Konoha High School - de BlueGum - 02-05-2009, 07:35 PM
RE: Konoha High School - de :XDark~Sakura~Angel:* - 02-05-2009, 11:57 PM
RE: Konoha High School - de Annya - 03-05-2009, 11:03 AM
RE: Konoha High School - de Annya - 08-05-2009, 08:14 PM
RE: Konoha High School - de Kinder - 09-05-2009, 09:11 AM
RE: Konoha High School - de Annya - 09-05-2009, 09:46 AM
RE: Konoha High School - de Annya - 09-05-2009, 06:42 PM
RE: Konoha High School - de Annya - 12-05-2009, 08:14 PM
RE: Konoha High School - de Flash - 12-05-2009, 10:24 PM
RE: Konoha High School - de Annya - 16-05-2009, 09:43 AM
RE: Konoha High School - de Annya - 18-05-2009, 05:26 PM
RE: Konoha High School - de ***candy bar*** - 18-05-2009, 10:47 PM
RE: Konoha High School - de Annya - 22-05-2009, 07:12 PM
RE: Konoha High School - de Flash - 23-05-2009, 03:47 PM
RE: Konoha High School - de Annya - 29-05-2009, 02:46 PM
RE: Konoha High School - de ***candy bar*** - 29-05-2009, 08:08 PM
RE: Konoha High School - de Annya - 07-06-2009, 09:55 PM
RE: Konoha High School - de ***candy bar*** - 08-06-2009, 12:05 AM
RE: Konoha High School - de Annya - 12-06-2009, 11:25 AM
RE: Konoha High School - de Annya - 21-06-2009, 03:53 PM
RE: Konoha High School - de Sasuke Uchiha is the best - 22-06-2009, 12:40 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ciresul din Konoha viviana 5 4.247 09-07-2010, 05:11 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Intamplarea din Konoha viviana 2 2.967 03-06-2010, 08:47 PM
Ultimul răspuns: Aly
  High School Vampire [+15] [yaoi] Aliss_anime 8 5.428 13-02-2010, 05:57 PM
Ultimul răspuns: Denny
  Intoarcerea in satul Konoha, secretele mele Uchiha_Sakura92 11 9.777 19-11-2009, 03:08 PM
Ultimul răspuns: Denny
  High School Love wolfkidgirl 2 3.096 27-09-2009, 12:09 AM
Ultimul răspuns: Kayura
  A High School Romance 2YounG2DyE 2 5.219 23-09-2009, 07:56 PM
Ultimul răspuns: Irukandji
  Vrajitorul din Konoha-parodie Green Silver 0 3.456 22-01-2008, 11:07 AM
Ultimul răspuns: Green Silver

Utilizatori care citesc acest subiect:
8 Vizitator(i)