07-05-2009, 02:17 PM
.El a avut grija de ea in tpt deaunawell, nu stiu ce ai vrut sa zici aici.Cand era suparata o consola,ii era alaturi,aici era punct sau virgula? Daca era punct de ce e virgula, si daca e virgula de ce e cu litera mare al doilea anunt?Cand era plictisita
-Ce faci?Esti bine?
-Da..de ce nu as fi?
-Pai ma gandeam ca esti suparata...
-Sunt,dar sunt in regula.
-Ok.Am cautat pe net ceea ce vroiai.
-Ce vroiam..?
este genul de dialog care nu arata prea multe, este cam inexpresiv, iar din punctul meu de vedere, ar trebui imbogatiti cu ceva mai interesant.
Erau foarte multi copaci de toate culorile.O___O Copaci de toate culorile? Tu vorbesti serios? =))) Erau si roz si maroniu deschis, rosii :)) ?
Incepuse sa toarne cu galeataai o exprimare, de ma doare capul.
Ai greseli de tastare, ai greseli multe, manaci din litere, ai probleme cu exprimarea. Citeste carti, romane bune ca sa vezi cum ar trebui realizata o descroere si o exprimare.
faza cu copacii colorati nu mi-a placut deloc, pe moment am ras isteric. Nu prea ai logica in ceea ce te priveste.
ja ne
-Ce faci?Esti bine?
-Da..de ce nu as fi?
-Pai ma gandeam ca esti suparata...
-Sunt,dar sunt in regula.
-Ok.Am cautat pe net ceea ce vroiai.
-Ce vroiam..?
este genul de dialog care nu arata prea multe, este cam inexpresiv, iar din punctul meu de vedere, ar trebui imbogatiti cu ceva mai interesant.
Erau foarte multi copaci de toate culorile.O___O Copaci de toate culorile? Tu vorbesti serios? =))) Erau si roz si maroniu deschis, rosii :)) ?
Incepuse sa toarne cu galeataai o exprimare, de ma doare capul.
Ai greseli de tastare, ai greseli multe, manaci din litere, ai probleme cu exprimarea. Citeste carti, romane bune ca sa vezi cum ar trebui realizata o descroere si o exprimare.
faza cu copacii colorati nu mi-a placut deloc, pe moment am ras isteric. Nu prea ai logica in ceea ce te priveste.
ja ne
-