Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Oh no! Parintii m-au prins uitandu-ma la hentai

Hentai sau yaoi? Nah, am grija la chestiile astea.
Singura data cand am fost prinsa citind manga...citeam Death Note si banuiesc ca nu se pune, dar chiar venisera la mina in camera sa vada de ce nu mai ies de acolo(am terminat toata seria Death Note intr-un weekend...deci banuiesc ca devenise chiar dubios ca nu mai ieseam din camera).
Deci, cu ce a fost totusi prinsa BB? Fan art yaoi(eram mica, nu stiam ce e yaoi, am scris pe google<---mare greseala)...the hardcore stuff. Adica eram eu si ma uitam like a fangirl la fanart si deodata apare o poza foarte o////o si in acelasi timp si maica-mea pe usa camerei. Normal ca vazuse, pana sa inchid. I was like "f**k!" she was like "WTF?!". N-am fost pedepsita sau nimic, dar zilele care au urmat au fost iad pur.
Sau alta data, citeam un fic LEMON. Eram pe la jumate' si o aud pe mama venind spre camera mea...si aici...cea mai mare greseala minimalizez iconita. In momentul ala, vine mama si zice: "Vreau sa folosesc si eu calculatorul" damn deci stiti senzatia aia cand toata viata ti se perinda prin fata ochilor? Asa am patit eu. Rezultatul, mi-a facut morala dar nu cred ca am fost pedepsita totusi. Nu mai tin minte.
[center]✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖
☆☆[Imagine: Anime_IS_Art_by_StarDragon77.gif] ☆☆
Whould you die for Haruhi?
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
[Imagine: Anime_does_not_mean_close_mind_by_k.gif]
ÛžÛžSugar!ÛžÛž
[Imagine: bcopy.png]
[[Arigatoo, Nibles!]]
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Spread the æ„› !!!
[Imagine: chibi_2490.gif]
Chibi-tan!

[Imagine: 0d33969.png]
✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖☠✖✖
Teh Bunny
[/center]

Răspunsuri în acest subiect
RE: Oh No!!!111!!one!!11 Parintii m`au prins uitandu`ma la hentai..dammit >__< - de Bad Bunny - 06-05-2009, 10:09 AM
RE: Oh No!!!111!!one!!11 Parintii m`au prins uitandu`ma la hentai..dammit >__< - de ♥Belle-Chan♥ - 11-01-2010, 08:50 PM
RE: Oh No!!!111!!one!!11 Parintii m`au prins uitandu`ma la hentai..dammit >__< - de ...:::Hana Arakida:::... - 07-03-2010, 04:16 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)