Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Viata de vedeta

Deci..am mai postat acest fic pe mai multe forumuri asa ca sa nu credeti ca e plagiat...pe toateb forumurile..am acelasi nick[BuTtErFlY]
E singura poveste scrisa de mine care nu e SF.Asa ca sper sa nu fiti foarte duri[adica in traducere pe limba voastra...fiti cat mai duri si nu crutati nimic]

Titlu:Viata de vedeta

Personaj principal: Any[Anamaria Fernandez].Frumusetea sa mereu a starnit un val de invidie,caci pe langa faptul ca are o voce de aur mai este si frumoasa. Parul sau negru ca abanosul este lung si stralucitor. A mostenit ochii caprui ai mamei sale chiar daca uneori la lumina isi pot schimba culoare intr-un maroniu spre auriu. Parintii sai sunt oamenii modesti si au crescut-o cum au putut ei mai bine oferindu-i tot ce-si dorea. Pe langa frumusetea si vocea ei fata se mai remarca si prin bunele sale maniere, pe care le-a invatat de la parintii sai.

Inceput

Inca de cand eram mica am avut un vis, sa devin ce-a mai mare cantareata. Toti imi spuneau ca exista doar o sansa la un million sa devin o cantareata si sa ma pot lansa pe piata moderna, dar i-am uimit pe toti. Am reusit sa-mi implinesc visul si sa urca pe scena, am reusit sa le demonstrez tuturor cat de buna sunt si ca nu ma dau batuta orice ar fi. Am urcat pe scena in lumina reflectoarelor si am reusit acolo unde multi au dat gres, muzica mea era pe placul tuturor. Nu m-am gandit niciodata cum se va sfarsi totul, caci credeam ca o sa dureze la nesfarsit, dar niciodata nu poti sti cu adevarat cand se va sfarsi totul.

P.S.O sa pun capitolul 1 dupa ce aflu care e parerea voastra pana acum ;)
Daca nu ai sa-mi spui ceva important mai bine taci!Zuppy09

Răspunsuri în acest subiect
Viata de vedeta - de BuTtErFlY - 04-05-2009, 02:49 PM
RE: Viata de vedeta - de L'pti.chat - 04-05-2009, 04:13 PM
RE: Viata de vedeta - de BuTtErFlY - 04-05-2009, 07:41 PM
RE: Viata de vedeta - de L'pti.chat - 04-05-2009, 09:35 PM
RE: Viata de vedeta - de Alexi - 04-05-2009, 08:36 PM
RE: Viata de vedeta - de Mabel - 05-05-2009, 04:34 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Viata de vedeta Sibel. 0 1.796 18-09-2010, 10:16 PM
Ultimul răspuns: Sibel.
  Chiar daca esti vedeta nu esti diferit/a de ceilalti[Naruto Fic] Who said i have to be normal 11 9.929 04-08-2009, 08:22 PM
Ultimul răspuns: Who said i have to be normal

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)