02-05-2009, 08:38 PM
pey..odata mergeam cu o prietena prin parc,si vorbea unu la tel..un baiat de vreo 14 ani..si zice el:
-Ce faci?
si se intoarce spre mine
-Bine!raspund eu
el se uita mirat la mine,de parca eram un extraterestru...dupa aceea am inceput amandoi sa radem...
alta intamplare....mama lustruise recent parchetul cu ceara.eu vroiam sa ma duc la bucatarie sa-mi iau suculet...si era alunecos parchetu' la intoarcere dupa ce mi-am luat suc,mi-am luat avant vrand sa alunec pe parchet..si asta am si facut.am alunecat si am cazut.am spart si paharul iar sucul s-a varsat p mine.Ce ghinionista sunt.
well,sunt numai cateva intamplari..mai am o gramada
-Ce faci?
si se intoarce spre mine
-Bine!raspund eu
el se uita mirat la mine,de parca eram un extraterestru...dupa aceea am inceput amandoi sa radem...
alta intamplare....mama lustruise recent parchetul cu ceara.eu vroiam sa ma duc la bucatarie sa-mi iau suculet...si era alunecos parchetu' la intoarcere dupa ce mi-am luat suc,mi-am luat avant vrand sa alunec pe parchet..si asta am si facut.am alunecat si am cazut.am spart si paharul iar sucul s-a varsat p mine.Ce ghinionista sunt.
well,sunt numai cateva intamplari..mai am o gramada
![[Imagine: durararasig06small.jpg]](http://i266.photobucket.com/albums/ii242/Haladflire65/Sigs/durararasig06small.jpg)