02-05-2009, 07:18 PM
"- Sunt doar un oni ce hoinareste prin aceste meleaguri..." raspunse o fata cu parul rosu precum flacara si ochii precum rubin la lumina soarelui. I se putea observa destul de clar perechile de urechi de neko desi avea si urechi umane, la una dintre ele atarnand un colt ca cercel. Purta un kimono de un grena, fiind legata la brau cu un datejime de un albastru inchis. Corpul ei era inconjurat de o esarfa purpurie, precum un shikigami sau un Kami.
"- Nu-ti fac rau, nu sunt genul de youkai care se hraneste cu oameni. Am vrut doar sa te atentionez ca este periculos pe aici...Jun. Multi youkai, deloc prietenosi, vor sa te transforme in tocanita. Inainte sa plec vreau sa-i transmiti un mesaj lui Adachi: <<Un campionat spiritual va incepe peste o jumatate de an, antrenati-va din greu>>. Daca vreodata vei avea nevoie de ajutor cheama-ma...Imi poti spune Hi-chan!"
Hi-chan
ooc: denny
"- Nu-ti fac rau, nu sunt genul de youkai care se hraneste cu oameni. Am vrut doar sa te atentionez ca este periculos pe aici...Jun. Multi youkai, deloc prietenosi, vor sa te transforme in tocanita. Inainte sa plec vreau sa-i transmiti un mesaj lui Adachi: <<Un campionat spiritual va incepe peste o jumatate de an, antrenati-va din greu>>. Daca vreodata vei avea nevoie de ajutor cheama-ma...Imi poti spune Hi-chan!"
Hi-chan
ooc: denny