Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Tabara iubirii

imi pare rau ca nextu' a fost asa de ,,intarziat'' insa am avut muuuulte teme si chestii legate de scoala (scoala asta, stiti si voi cum este...). Oricum, cap. asta e mai lung si l-am impartit in doua parti. Inainte sa va apucati sa cititi continuarea, va spun dinainte ca nu am prea avut idei si m-am inspirat din viata mea...si inca ceva: cap. asta nu e prea reusit insa sper sa va placa.

Cap. 7 : Cele mai lungi zile ale verii…
- prima parte-
Afara soarele a parut printre nori. Ploaie incetase. Sakura, care abia se uscase pe par, era supusa unui interogatoriu de catre Lily.
- Unde ai fost ?
- Afara.
- De ce ai un asa zambet ?
- De ce trebuie sa ma intrebi toate astea ?! isi pierdu rabdarea Sakura.
- Nu-mi raspunde la intrebare cu o intrebare !
- Oof…pentru ca am fost cu cineva anume. Am fost cu Sasuke, daca asta vroiai sa ma intrebi.
- Si ce ati facut ?
- Chiar vrei sa stii ?
- Normal ! Haide, te rog, zi-mi ! starui Lily.
- Pai…mi-a zis ca a mintit atunci, mi-a mai spus nu stiu ce chestii…bla bla bla…apoi m-a sarutat…bla bla bla si apoi Daisuke ne-a chemat in cabana. Gata ! Multumita ?
- Desigur ! zise Lily cu un zambet prostesc. Tie iti place de Sasuke ?
- Putin, raspunse rozalia insa cand vazu zambetul ,de data asta ironic, al lui Lily adauga :
- Bine,bine…poate putin mai mult…
- Asa…facu Lily.
- Ok ok ok. Il iubesc. Chestia e ca atunci cand el voia sa-mi zica ceva, a venit imbecilul de Daisuke, care din pacate este ruda cu mine…o sa-mi schimb numele de familie ca sa nu stie lumea ca suntem frati !
- Hei, el nu a avut nicio vina, ii lua apararea Lily. Nici nu stia ca voi erati intr-un asa moment.
- Spui asta pentru ca simti ceva pentru el, spuse Sakura. Apropo, cum o duci cu el ? Bine, rau…sunteti impreuna ?
- Nu…din pacate ! M-a invitat sa ne plimbam putin insa i-am zis ca trebuie sa stau cu tine.
- Ce ?! Ce prostuta esti ! Du-te ! Voi gasi eu ceva de facut ! zise rozalia cu un zambet calduros.
- Atunci ne vedem mai tarziu ! Pa ! spuse Lily imbratisandu-si prietena.
- Pa !
Bruneta a iesit din camera, lasandu-o pe adolescenta singura. Neavand ce face, Sakura a iesit si ea si s-a dus sa gaseasca pe cineva cu care sa vorbeasca. A strabatut holul pustiu, a iesit pe usa, ajungand pe terasa. Acolo, mai era si Itachi care statea singur. Adolescenta s-a bucurat la vederea tanarului, caci se intelegeau destul de bine cei doi.
- Salut, Itachi !
- Buna. Ce mai faci ?
- Stii tu…ma plictisesc. Lily a iesit impreuna cu Daisuke iar eu am ramas singura.
- Sa stii ca si Sasuke sta singur in acest moment si cum el te place asa de mult, i-ar face placere compania ta.
- Sasuke ma place mult?! exclama uimita Sakura.
- Mai bine spus te iubeste. S-a certat si cu unul dintre prietenii lui pentru tine.
- Sasuke are prieteni ? Eu stiam ca nu e asa de sociabil.
- Nu e grozav ? S-a imprietenit cu o gasca insa sunt toti niste nesimtiti.
- Si cum, se cearta cu unul pentru…mine ?! exclama iar uimita rozalia.
- Eu asa am auzit.
Itachi voia sa inceapa o noua fraza, insa, un grup de baieti de indreptau spre ei asa ca a zis :
- Uite-i pe Sasuke si noua lui gasca !
Intr-adevar, era o gasca cam antipatica. Erau 3 baieti, cu Sasuke 4. Unul dintre ei o sorbea cu privirea pe adolescenta, impreuna cu Sasuke. Cand erau in dreptul lui Itachi si al Sakurei, cel care o sorbea cu privirea se adresa rozaliei :
- Cum te numesti, frumoaso ?
- Nu sunt obligata sa-ti raspund.
In mintea ei, rozalia gandea : ,,Cica Sasuke e singur…ha! Mi-as dori eu ! Si ia uite la el: nici nu-mi ia apararea ! Ce nemernic ! ‘’
- Cred ca am inceput prost, zise acelasi baiat.
- Ce geniu ! spuse adolescenta ca pentru ea.
- Numele meu este Shin. Ei sunt Tadashi, arata spre un baiat blond cu ochii verzi, Masao, arata spre un baiat foarte inalt, cu parul roscat si ochii caprui si el e Sasuke, arata spre brunetul nostru care nu-si lua ochii de la Sakura.
- Eu sunt Sakura. Incantata, a incercat sa fie politicoasa rozalia.
Shin era un baiat brunet, inalt, cu ochii mov. Se parea ca Sasuke s-a certat cu el pentru Sakura deoarece ambii baieti pareau indragostiti lulea de aceeasi rozalie.
- Si cum ti se pare in tabara ? intreba Tadashi.
- Pai, e ok. Aaaa…vorbim mai incolo.

Răspunsuri în acest subiect
Tabara iubirii - de angel_of_love - 17-04-2009, 09:01 PM
RE: Tabara iubirii - de Corina. - 18-04-2009, 11:42 AM
RE: Tabara iubirii - de Axxa.No.Way - 18-04-2009, 06:50 PM
RE: Tabara iubirii - de Flash - 19-04-2009, 09:30 PM
RE: Tabara iubirii - de angel_of_love - 21-04-2009, 11:43 AM
RE: Tabara iubirii - de Flash - 21-04-2009, 12:28 PM
RE: Tabara iubirii - de angel_of_love - 22-04-2009, 05:29 PM
RE: Tabara iubirii - de angel_of_love - 23-04-2009, 05:02 PM
RE: Tabara iubirii - de angel_of_love - 25-04-2009, 04:46 PM
RE: Tabara iubirii - de angel_of_love - 27-04-2009, 08:18 PM