01-05-2009, 09:37 PM
' Au trecut . . . doar 8 luni, de cand am plecat. Parca au fost ani. Ma intreb, ce fac cei din X . ' aceste ganduri ii treceau roscatei prin minte. Se ferea de kunai-urile aruncate de catre un baiat. Ochii ei erau atintiti asupra kunai-urilor care veneau spre ea. Intr-un moment de neatentie, roscatei i-a fost infipt in umar un kunai. Aceasta s-a dat cativa pasi inapoi.
- Esti teafara a intrebat-o tanarul care fugea inspre Jun.
- Da sunt bine, dar ma intorc acasa i-a spus raspuns fata sec.
Apoi a disparut de langa el. Ajunsa la locul care a fost 'acasa' pentru ea lunile acestea, s-a dus in camera ei si si-a luat tot ce era al iei. A mers spre templu, iar acolo l-a vazut pe maestrul ei. S-a asezat in pozitia cuvenita si a facut o plecaciune.
- Maestre , a venit timpul sa imi iau la revedere. Tu m-ai invatat tot ce ai stiut si iti multumesc, dar acum simt nevoia sa ma intorc la prietenii mei. spunand aceste lucruri s-a ridicat si a iesit pe usa fara a privi inapoi.
Dupa cateva ore de mers, a ajuns in inima padurii, totul era verde si maro, ea avea singura culoare la par care se diferentia iar restul era la fel. Dintr-o data a simtit o persoana ca era in spatele ei.
- Cine esti ?! a intrebat aceasta dupa ce a vazut-o pe persoana aceea.
OOC: marina , sa terminam repede , ca vreau sa le urez casa de piatra la aia 2
- Esti teafara a intrebat-o tanarul care fugea inspre Jun.
- Da sunt bine, dar ma intorc acasa i-a spus raspuns fata sec.
Apoi a disparut de langa el. Ajunsa la locul care a fost 'acasa' pentru ea lunile acestea, s-a dus in camera ei si si-a luat tot ce era al iei. A mers spre templu, iar acolo l-a vazut pe maestrul ei. S-a asezat in pozitia cuvenita si a facut o plecaciune.
- Maestre , a venit timpul sa imi iau la revedere. Tu m-ai invatat tot ce ai stiut si iti multumesc, dar acum simt nevoia sa ma intorc la prietenii mei. spunand aceste lucruri s-a ridicat si a iesit pe usa fara a privi inapoi.
Dupa cateva ore de mers, a ajuns in inima padurii, totul era verde si maro, ea avea singura culoare la par care se diferentia iar restul era la fel. Dintr-o data a simtit o persoana ca era in spatele ei.
- Cine esti ?! a intrebat aceasta dupa ce a vazut-o pe persoana aceea.
OOC: marina , sa terminam repede , ca vreau sa le urez casa de piatra la aia 2
Always keep the faith !
YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.
The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End