01-05-2009, 09:06 AM
He he he!A fost p[rimul anime vazut de mine de la cap la coada de vreo trei ori.Nici nu m-am saturat de el
Pe vremea aia nici macar nu stiam ca exista animeuri chiar daca ma uitam la mai multe
Pai ce sa zic?M-a atras de la primul episod si poate ca de asta l-am urmarit atat de mult.Grafica nu e stralucita dar e buna.Imi placea moolt de Hao si partea cu reicarnarea (adica Yoh).Imi placea moolt si de Len... eram putin obsedata de el dar acum mi s-a dus.Dupa ce am facut area descoperire a secolului, celelalte animeuri
Ei bine mi-a placut mult si din cand in cand ma mai uit pe net.
Pe vremea aia nici macar nu stiam ca exista animeuri chiar daca ma uitam la mai multe
Pai ce sa zic?M-a atras de la primul episod si poate ca de asta l-am urmarit atat de mult.Grafica nu e stralucita dar e buna.Imi placea moolt de Hao si partea cu reicarnarea (adica Yoh).Imi placea moolt si de Len... eram putin obsedata de el dar acum mi s-a dus.Dupa ce am facut area descoperire a secolului, celelalte animeuri
Ei bine mi-a placut mult si din cand in cand ma mai uit pe net.
, chibi-ul lui miss_sakura_uchiha[font=Tahoma]
'Cause I luw my two susy ....:::SasuSaku:::...., and ^^"Bubbles"^^ And my family is too big^^ (only girlz) Sunt mandra rau mey voi, am o moomy cea mai tare.^^ Yes, you Mitzuke-chan
http://media.photobucket.com/image/hitsu...22.jpg?o=3
^
|
[b]He is mine!*MINE*''Cuz I can't have Deidara (he's Akatsuna Lynn's) and I have Sasuke I decide to have and this anime hot boy^^
Ha, ha, hi, hi, ha, ha, ho!
Why I like Sasuke-kun?It's simple!He is so hot, the most beautiful, powerful, clever and again is the most beautiful^^He is mine and you can't do anything^^
I say again and the last time: Hitsugaya-kun si MINE!!! ONLY MINE!!! GET IT?