Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Death God [shounen-ai]

Well mă plimbam pe forum şi mi-a traznit prin cap să mai trec şi pe la yaoi. Am dat de ficul tau, FUX, nici macar un comentariu? Trebuia să las eu. O să încep prin a mentiona greşelile, putine dar existente :].

Aveau -- stai, la continuare nu mă prind. Spui aveau, şi apoi continui cu el, care avea :]]. Cred că este doar o greşeală de tastare [ avea ] .
sala de masa - nu ştiu de ce nu îmi sună mie bine asta. Cred că poti înlocui, cât de cât. Sau cel putin poti spune " sala de mese " sună ceva mai bine, nu crezi?
inclinand-si - inclinandu-si

Putine, destul de putine :]]. So, ce pot spune de actiunea ficului? Mi-a placut foarte mult. Ideea ta este foarte interesantă, dincolo de spatiu şi timp. Ai conturat foarte bine, şi vorbesc foarte serios, sentimentele personajului Armand. Naratiunea la persoana I este întotdeauna fascinantă, şi aşa ai facut-o şi tu. La început am avut impresia că ai grabit actiunea, ai spus totul atât de rapid, încât am pierdut notiunea timpului, în sine. Dar cu toate astea am vazut mai departe, şi am simtit cum parcă totul s-ar fi petrecut şi în mintea mea, şi toate acele detalii marunte ar fi prezente, în amintiri, şi cum nu ar fi cazul mentionarii lor în acest moment. Poate de aceea m-a atras ficul tau. Hmm, ar mai fi o parte de comentat, foloseşti cuvinte mai speciale, să le zic aşa. E destul de bine, încearcă totuşi să nu te complici, pentru ca fiecare cititor să fie conştient de ceea ce, well, de ceea ce se întâmplă.
Personajele, cele aparute momentan, îmi plac foarte mult. Armand este un tip, pardon vampir, foarte interesant. Îmi place cum descrie totul, şi cum i-ai creat personalitatea, este doar un " copil " momentan, dar totul va lua amploare mai târziu, presupun. Şi apoi, acest tip care l-a luat, mi se pare foarte tare. De abia aştept să vad ce se înfiripă între aceştia.
Mi-a placut şcena aceasta :
Citat:A spus el inclinand-si usor capul si luandu-ma de mana spre iesire
Brusc a intrat în mintea mea imaginea barbatului de 27 de ani, de mână cu puştiul de 16 ani. Împreună pentru eternitate, atât de multă singuratate şi atât de multă raceală, învaluită parcă de un soare inexistent până în acel moment. Brusc, o caldură necunoscută apare, şi ceva, I dont know, magia poate, apare între cei doi. Îmi place foarte mult acest prim capitol şi aştept cu nerabdare continuarea.
Succes la scris!
:bye:

Răspunsuri în acest subiect
Death God [shounen-ai] - de Akate - 07-01-2008, 04:20 PM
RE: Death God(shonen-ai story) - de Teh - 01-05-2009, 02:38 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)