30-04-2009, 11:26 PM
Nu am niciun frate sau sora , dar soarta m`a pricopsit cu doi verisori [ sunt frati ] man, ala mare, Niculaie [ cum imi place mie sa`i zic ] nu are niciodata mila de mine T.T", ba ma ia de maini si de picere si ma invarteste in toata casa T.T" ba ma inchide in baie T.T" si`mi stinge si lunimna T.T", sau cand mi`a pus praf de scarpinat pe tot patu` T.T", dar ce el a scapat nuu, eu i`am pus praf de stranutat , dar am avut si momente amuzante ca atunci cand am scos usa din balamale si am bagat pasta de dinti in gauri ca sa stea ... ori cand ne`am pierdut la Zoo doar ca sa fumeze si el o tigara >.>" [ pentru tigarea lui m`am pierdut ], dar atunci cand ne vedem pe strada sau mai stiu eu pe unde, nu ne cunoastem, nu ne salutam, nu ne privim , iar piticania aia mica, Alexandru, este un dracusor >.>"... de fiecare data cand ne intersectam trebuie sa ne luam la harta, ca sa ne potolim trebuie sa intervina mama sau matusimea, ca altfel ne batem pan` a doua zi , imi place ca`i mai mic si pot sa`l mint cum vreau eu ... uneori e bine, alteori nu... cand il vad ca vine spre mine si se smiorcaie sa ne plimbam cu bicicletele ca mai apoi sa`mi zica ca s`a plictisit si ca e vina mea >.>" Ei, imi place cand plec cu ei ^^ cel putin cu al mare, rad pana lesin
I'm not insulting you. I'm describing you.