29-04-2009, 11:35 PM
Ce sadica esti :)) Ideea era "au trait fericiti pana la adanci batraneti" . Imi place fic-ul, e foarte bun si chiar tineam s ate felicit petru el, insa un singur lucru m-a deranajat. te-ai grabit la sfarsit >< Actiunea ta zici ca e la maraton.:)) In zece randuri Shinsuke s-a culcat cu Yuudai, s-a trezit, l-a calcat masina si a murit. Incearca sa dezvolti ideea. A fi ucisa persoana iubita nu e atat de usor de suportat. Asteptam o razbunare, ceva emotii, sentimente but... degeaba.
Restul sa stii ca imi place, ai un vocabular vast si greseli nu am vazut , poate o litera mancata, dar nu e nimeni computer .
Anyway sunt curioasa ce se intampla si sper sa nu ajunga la batranete in doua capitole. Felicitari inca o data si de abia astept sa citesc nextul.
Restul sa stii ca imi place, ai un vocabular vast si greseli nu am vazut , poate o litera mancata, dar nu e nimeni computer .
Anyway sunt curioasa ce se intampla si sper sa nu ajunga la batranete in doua capitole. Felicitari inca o data si de abia astept sa citesc nextul.