Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Completari amuzante

Propun un nou text10

Ziua de astazi a fost cea mai ciudata zi din viata mea!In drum spre casa prietenei mele_________, am zarit cel mai/cea mai uluitor/oare ________________.Eram atat de absorbit de priveliste, incat am_______intr-un________________________ care statea langa o cratita cu________.Am tipat:"________", insa el parea prea_______ca sa ma bage in seama.Mi-a dat un/o_________cu ____ foi/petale si a spus ca imi va aduce noroc.Dupa care a disparut intr-un/o_______.Eu am_____catre casa prietenei mele si i-am depanat intreaga poveste.Insa ea s-a ________atat de tare incat a cazut de pe _______.Pentru a-i dovedi ca ii spusesem adevarul, am provocat-o sa ma intreaca la__________.Imediat am adunat mai multe puncte decat a putut aduna __________in toata viata lui/ei.Insa ea tot nu ma credea.Dupa care am mers la __________ de la mall.Eram cat pe ce sa cumpar o papusa__________, cand am vazut o bancnota de _________lei pe jos.Am folosit-o pentru a ma aproviziona pe viata cu __________ .In timp ce plateam, o voce _________ anunta la megafon:"Esti clientul nostru cel mai________si tocmai ai castigat un nou/o noua _____________!"In fine, __________a crezut ce i-am povestit si m-a rugat s ao duc sa vada _________.Am bagat mana in ________sa il/o gasesc, insa disparuse!Trebuie sa fi cazut in timp ce ma _________in sus si in jos dupa ce castigasem __________Tocmai mi s eterminase norocul!

Ziua de astazi a fost cea mai ciudata zi din viata mea!In drum spre casa prietenei mele molia olareasa, am zarit cea mai uluitor piatra.Eram atat de absorbit de priveliste, incat amcazutintr-oprapastie care statea langa o cratita cu apa de ploaie .Am tipat:"E atat de pura!", insa el parea preatampca sa ma bage in seama.Mi-a dat o placintacu multe foi si a spus ca imi va aduce noroc.Dupa care a disparut intr-un vartej.Eu am cazutin casa prietenei mele si i-am depanat intreaga poveste.Insa ea s-a fardat atat de tare incat a cazut de pe balustrada de la scari.Pentru a-i dovedi ca ii spusesem adevarul, am provocat-o sa ma intreaca la stat .Imediat am adunat mai multe puncte decat a putut aduna Napoleon in toata viata lui.Insa ea tot nu ma credea.Dupa care am mers la raionul cu rame pentru pescuit de la mall.Eram cat pe ce sa cumpar o papusa cusuta cu fire de pescuit, cand am vazut o bancnota de 1leu pe jos.Am folosit-o pentru a ma aproviziona pe viata cu apa de calorifer.In timp ce plateam, o voce tampa anunta la megafon:"Esti clientul nostru cel mainaspa tocmai ai castigat un nousut in fund!"In fine,proastaa crezut ce i-am povestit si m-a rugat sa o duc sa vada placinta.Am bagat mana in poseta sa o gasesc, insa disparuse!Trebuie sa fi cazut in timp ce ma prosteam plutind in sus si in jos dupa ce castigasem sutul in fund.Tocmai mi se terminase norocul!
zby...
[Imagine: 20080626090306.jpg]

Imi aprind visatoare o tigara. Fumul trece lenes si nepasator prin fata mea, formand niste spirale demne de admiratia unui artist..

Răspunsuri în acest subiect
Completari amuzante - de Lye - 12-11-2007, 01:11 AM
RE: Completari amuzante - de Shoshoney - 02-12-2007, 10:29 PM
RE: Completari amuzante - de Dei - 08-12-2007, 01:57 PM
RE: Completari amuzante - de .::Mariko Emina::. - 05-01-2008, 12:19 AM
RE: Completari amuzante - de white angel - 05-01-2008, 07:00 PM
RE: Completari amuzante - de Lye - 06-01-2008, 12:41 AM
RE: Completari amuzante - de yulobo - 14-11-2008, 09:43 PM
RE: Completari amuzante - de dark_ang3l - 16-11-2008, 01:23 AM
RE: Completari amuzante - de Nevermind - 18-11-2008, 11:23 PM
RE: Completari amuzante - de pandagirl - 28-02-2009, 10:15 PM
RE: Completari amuzante - de Magic.K1d - 01-03-2009, 03:17 PM