Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Detective story

da :-? e dragut, merge...
asa, vezi ca am invatat sa critic :)) so here we go! :)) :x

Prima problema e marimea, care nu ma incanta. Primul capitol era prea scurt, acesta tot scurt e. Si cand ma gandesc ca intre capitole trebuie sa se pastreze o oarecare "relatie" intre marimi. :-s Sper sa le mai dezvolti pe urmatoarele.

"Afara este asa de cald. Ciresii infloriti din gradina sunt asa de frumosi." - totul e asa frumos :)) e cald, sunt ciresi :)) ok ok, clasa a 2'a a trecut, nu? ;;)

Descriere :-? Vreau mai multa!!!

Si nu stiu :-? incearca sa nu mai faci propozitii simple. Leaga-le intr-un fel, fa-le fraze, adauga expresii, ar iesi mult mai bine, te asigur.
Din moment ce nu e romance-unde se explica sentimentele (cel putin deocamdata), cred ca ar fi nevoie sa explici mai multe despre caz, sa te pui in locul detectivului si sa ne prezinti cazul.

Cred ca ar fi fost mai bine sa ne spui mai multe despre fata, personajul principal, din cate vad. In capitolul urmator, de exemplu, te poti axa pe personaj, adica.. zici ca se schimba, sta in fata oglinzii sa-si aleaga haine si atunci o descrii.

"Fritzzy , cea mai ingamfata , ma baga si pe mine in seama-pentru prima data-." -Fritzzy, cam ciudatel numele :-? nu cred ca era nevoie de dublu "z". Erm, tu ai ales. Cred ca suna mai bine "cea mai ingamfata fata de pe acolo", sau ceva de genul, adica sa arati ca ii displacea ui Bonnie. Liniutele >.< scapa de ele, sau pui rareori cate una. Ma axez pe propozitia ta ca sa exmplific:
"Fritzzy, cea mai ingamfata, ma baga si pe mine in seama, asta fiind prima si, probabil, ultima data." sau fara "probabil, ultima data". ->sper ca intelegi unde bat :-"

Well, sper sa nu te superi pe mine pentru comentariu, sa nu te deranjeze/descurajeze si sa continui fic'ul, pentru ca mi se pare interesant, adica as vrea sa vad continuarea. :x
Succes, abia astept next'ul. :x Ja ne! :x Kissu' :*:*.

Răspunsuri în acest subiect
Detective story - de Rikku - 26-04-2009, 10:53 PM
RE: Detective story - de Monica Wksv - 27-04-2009, 09:39 AM
RE: Detective story - de Rikku - 27-04-2009, 02:01 PM
RE: Detective story - de Crynu. xD - 29-04-2009, 03:16 PM
RE: Detective story - de Nya. - 29-04-2009, 06:10 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)