Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

In bratele iubiri(Sasu-Saku)

ati asteptata cam mult sorry....:(
asa acum nextul...

In camera unde dormeau cei doi era liniste. Sakura si Sasuke, dupa o noapte incinsa inca dormeau. Incet ochii de smarald se deschisera. Erau atintiti spre obiectul care indica ora. Rozalia se ridica foarte repede in sezut. Un tipat asurzitor rasuna in camera. Sasuke dormea pe marginea patului. Cand o auzi pe Sakura tipand se trezi foarte repede. Ne fiind atent a cazut din pat. Sperand sa nu fi cazut lustra vecinilor din cauza impactului cu podeaua se ridica incet...
-Auci, auci, auci! Ce te-a apucat? spuse brunetul.
-Uitate la ceas suntem in intarziere! Avem 15 minute sa ne imbracam si sa plecam! spuse Sakura tragandusi pantaloni pe ea.
Au urmat nenumarate cazaturi din pricina alergaturilor continue prin casa. Dupa ce intr-un final totul parea in regula, cei doi au zbughit-o pe usa.
Au ajuns la scoala exact cu cateva minute inainte sa se sune. Au luat-o la fuga pe holurile intortochiate. Cand au ajuns in clasa amandoi gafaiau.
-Hei prieteni, unde arde? intreaba Naruto, care o avea pe Hinata in brate.
-Lasa-ne Naruto! spusera cei doi gafaind.
Dupa ce si-au tras rasuflarea sau asezat in banca. Profesorul a venit imediat in clasa.
Profesorul a lovit catedra in speranta de a se face liniste.
-Am de facut un anunt!spuse el. Sakura Haruno, Sasuke Uchiha, Naruto Uzumachi si Hinata Hyuga ati fost mutati in clasa de avansati! Avand in vedera ca acea clasa are liber azi, puteti pleca si voi.
Cei patru si-au strans cartile si au plecat. Nu inainte sa primeasca cateva injuraturi pe la spate din pricina mutarii lor.
Cei trei au fost de acord. Au mers prin cateva magazine. Fetele si-au ales cate un costum de baie. Dar nu i-au lasat pe baietii sa le vada, cu pretextul ca le vor vedea pe plaja. Sasuke si Naruto si-au ales cate un slip si au plecat.
Pe plaja cei 4 sau despartit. Fetle au plecat sa se schimbe in timp ce baieti aranjau locul unde vor sta. Nu a durat mult si cele doua sau intors imbracate in costumele de baie. Sakura purta un costum de baie minuscul, rosu cu o mica fundita.
Iar Hinata unul micut mov. Cand cei doi baieti le-au vazut au inceput sa fluiere si sa se holbeze la ele.
-Hai baieti gata ! Se uita toata lumea la voi ! spuse Sakura.
-Sa se uite ! Ce nu am voie se imi admir ingerul ? intreba Sasuke, dupa care o trase pe Sakura la el in brate.
Dupa putin timp si multe saruturi fetele sau decis sa se bronzeze, insa baietii aveau alte planuri. Le-au luat pe sus si le-au bagat in apa…Sasuke o tot baga cu capul in apa pe Sakura.
-Nebunule ! ma omori ! spuse ea.
Fetele isi faceau deja planul de razbunare. Cand Sasuke si Naruto nu erau atenti cele doua au inotat pe dedesuptul apei si le-au furat slipi.
-HEI !? Deja nu mai e nostim ! spusera cei doi in cor.
-Lasa ca va mai bronzati si voi ! spuse Hinata.
-Daca le vreti veniti dupa noi ! spuse Sakura ce se indrepta catre mal.
Ghinionul fetelor a fost ca cei doi erau destul de buni inotatori, asa ca le-au prin destul de repede. Si-au luat slipii si a urmat ‘rozboiul’. Fete contra baieti.
Cei patru nu au inghitit atata apa in viata lor. Dupa ce ‘tratatul de pace’ sa incheiat, toti sau indreptata catre plaja. Au mai stat putin dupa care au plecat spre case.

Sakura si Hinata:
http://th01.deviantart.com/fs7/300W/i/20...y_neko.jpg
http://th01.deviantart.com/fs18/150/f/20...to_box.jpg

http://sl.glitter-graphics.net/pub/983/9...e1pkr9.jpg

PT NUMELE LU' DUMNEZEU..DATI MA COMM-URIL LA PLURAL PT CA SUNTEM 2 AUTOARE
[Imagine: 2m2b9sn.gif]
*Sebastian Michaelis*

Black Butler

[Imagine: bj7bc6.jpg] [Imagine: a4n0w2.jpg] [Imagine: s3oiv5.jpg]
[Imagine: 168impv.gif]

...A Demon*...And A Butler

Răspunsuri în acest subiect
In bratele iubiri(Sasu-Saku) - de Elina - 05-04-2009, 03:20 PM
RE: In bratele iubiri(Sasu-Saku) - de Obsession. - 09-04-2009, 05:31 PM
RE: In bratele iubiri(Sasu-Saku) - de Alany Aysee - 14-04-2009, 11:44 AM
RE: In bratele iubiri(Sasu-Saku) - de Elina - 17-04-2009, 12:21 PM
RE: In bratele iubiri(Sasu-Saku) - de Elina - 26-04-2009, 08:47 PM
RE: In bratele iubiri(Sasu-Saku) - de Alany Aysee - 24-05-2009, 12:09 AM
RE: In bratele iubiri(Sasu-Saku) - de Nya. - 24-05-2009, 12:41 PM
RE: In bratele iubiri(Sasu-Saku) - de Khonsu - 24-05-2009, 03:17 PM
RE: In bratele iubiri(Sasu-Saku) - de Shadow. - 09-07-2009, 02:03 PM
RE: In bratele iubiri(Sasu-Saku) - de Alany Aysee - 09-07-2009, 04:09 PM
RE: In bratele iubiri(Sasu-Saku) - de Flash - 09-07-2009, 04:33 PM
RE: In bratele iubiri(Sasu-Saku) - de Elina - 09-07-2009, 04:54 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Prinsa intre doua iubiri (sasusaku ) natynaty 2 3.339 11-07-2012, 12:52 PM
Ultimul răspuns: NiceBlueExorcisist
  Viata de ninja presarata cu iubiri interzise [+18] RouXiss Đx 5 4.443 10-06-2011, 10:05 PM
Ultimul răspuns: DiamondZ
  Groaza unei iubiri cu un vampir Gothic Lolly Girl 6 5.006 13-02-2011, 12:37 PM
Ultimul răspuns: Nixu
  The beginning of a love story (a sasu-saku fanfic) part I Sakura-Sasuke 25 13.794 30-12-2010, 08:41 PM
Ultimul răspuns: Sakura-Sasuke
  in cautarea iubiri saku vampire 7 4.392 27-12-2010, 02:20 AM
Ultimul răspuns: Vero
  Prietenii si Iubiri distruse Crazy Person 2 3.535 12-04-2010, 09:44 AM
Ultimul răspuns: Flash
  Destinul unei iubiri Alisia-chan* 11 8.967 04-08-2009, 06:04 PM
Ultimul răspuns: Child Of Sunset
  Naruto Fic:Secrete ascunse si dezvaluite *Saku love Sasu* Claribel 38 47.064 01-08-2009, 10:25 PM
Ultimul răspuns: xXxAdaxXx
  Internatul iubiri SakuraMaiKisetsu 14 11.334 10-07-2009, 11:33 PM
Ultimul răspuns: Daniela_Sakura_chan
  Sasu Saku Love Story! Kiddo 3 3.974 30-05-2009, 08:26 PM
Ultimul răspuns: ▌▒ Zยzzααα ▒▌

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)