25-04-2009, 02:00 PM
Bună Yura, sau Mony [ era să scriu Money :]] ], anyway, doesn't matter! Bine ai venit pe animezup, sper să te simti cât mai bine posibil aici şi să îţi faci cât mai multi noi şi buni prieteni. Ştiu că te vei simti bine aici, toată lumea se simte [ wow, ce monoton sună, am zis asta de prea multe ori ] .
Fux o.o
Anyway, sper cu adevarat să te simti bine! [ bla, bla, bla ]. So, aveam întrebarea ce zodie eşti, dar din moment ce ai spus nu mai am de ce să întreb. Însă am o mică, sau două mici, întrebari ;;].
[center]1. Care este filmul tau preferat?
2. De ce?
[/center]
Asta am chef să aflu la ora asta despre tine ;;] Maybe you don't even have a have a favourite movie. What ever :]. Simte-te bine aici, ca acasă. Eu sunt Ninno [ mda, se vede din nick oricum ] şi sunt fată [ în caz că aveai îndoieli =]] ]. So, ne mai vedem pe forum ;;].
Şedere placută!
:bye:
Fux o.o
Anyway, sper cu adevarat să te simti bine! [ bla, bla, bla ]. So, aveam întrebarea ce zodie eşti, dar din moment ce ai spus nu mai am de ce să întreb. Însă am o mică, sau două mici, întrebari ;;].
[center]1. Care este filmul tau preferat?
2. De ce?
[/center]
Asta am chef să aflu la ora asta despre tine ;;] Maybe you don't even have a have a favourite movie. What ever :]. Simte-te bine aici, ca acasă. Eu sunt Ninno [ mda, se vede din nick oricum ] şi sunt fată [ în caz că aveai îndoieli =]] ]. So, ne mai vedem pe forum ;;].
Şedere placută!
:bye: