23-04-2009, 11:14 PM
trst- trist
predomena- predomina
copii lor- copiii lor
Batranii traiau si eu fara griji- si EI
Copii- copiii
vr- vor
Limbajul e la pamant...
ducanduse- ducandu'se
Ok..vreau sa spun ca n'am mai notat toate greselile...si chestiile..m'as fi intins prea mult.
Intrebare:tu cati ani ai??????
Frate.....e pueril..
Originalitate 0, poveste de gradinita, replici de cresa....
Asta numesti tu fic?
Totul e frumos, totul e...uh.....prea , prea desen, prea..am sa raman cu sechele....
Sfat:Data viitoare cand mai scri, asigura-te ca nu e din perspectiva unui copil care abia a invatat alfabetu ce mama dracului!
cu stima, una care deja are neuronu ars
*sfat din partea userului Calyope .Saraca fata, mi'e mila de ea, in ce hal a ajuns dupa asta...*
predomena- predomina
copii lor- copiii lor
Batranii traiau si eu fara griji- si EI
Citat:Batranii traiau si eu fara griji, fara dureri, erau jucausi ca niste copii.Repetitie suparatoare
In acea tara, traia deasemenea si un copil foarte jucaus.
Citat:Nu existau lucruri care sa le urasca. Lucrurile rele nu existau in viata lui.Idem.
Citat:Ii placea sa se joace, sa invete, sa se bucure de frumusetile pe care i le ofera viata.Ne'ai innebunit cu jucatu' asta
Citat:Dimineata, Kyo si Orbit mergeau impreuna la scoala.Suna sec si cam dur, avand in vedere ca Orbit e un animal.
Citat:Apoi a intrat cu totul in ghiozdan pentru a verifica mai bine. Deodata, simti ca ceva il pisca. Orbit sari ca si ars din ghiozdan.Ghiozdan-ghiodan, repetitie.
Copii- copiii
Citat:Copii s-au ingrijorat foarte tare.Ma simt ca la desene...
vr- vor
Citat:Casele erau facute din penare frumos colorate, gardul era facut din radiere, florile erau din carton viu colorat. Locuitorii erau si ei deasemenea echizite.O_____O'''''''
Limbajul e la pamant...
ducanduse- ducandu'se
Ok..vreau sa spun ca n'am mai notat toate greselile...si chestiile..m'as fi intins prea mult.
Intrebare:tu cati ani ai??????
Frate.....e pueril..
Originalitate 0, poveste de gradinita, replici de cresa....
Asta numesti tu fic?
Totul e frumos, totul e...uh.....prea , prea desen, prea..am sa raman cu sechele....
Sfat:Data viitoare cand mai scri, asigura-te ca nu e din perspectiva unui copil care abia a invatat alfabetu ce mama dracului!
cu stima, una care deja are neuronu ars
*sfat din partea userului Calyope .Saraca fata, mi'e mila de ea, in ce hal a ajuns dupa asta...*