23-04-2009, 10:18 PM
Omfg..lunga lista...:
-cocalari *:-l..may i fu*k them? *
-pitipoance * idem ca mai sus *
- aia care scriu "eoo...mooolt..shtyu..thu" si mai stiu eu ce tampenii cand vorbesc pe mess *si'au batut joc de limba romana -_- *
-alea/aia care se cred emo..punk..rock 'eri si care in realitate sunt cocalari si pitipoance..
- baietii si fetele care cred ca stiu tot..care sunt ca sunt frumosi..despti..care se dau mereu mari..care fac misto de oriine si orice..care fac orice sa iasa in evidenta..
-sa am multi prieteni falsi
-sa fiu luata peste picior
-pe cei care isi bat joc de fanii anime/rock/emo/goth/lolita fara sa stie macar ce e ala anime sau stilurile alea ce inseamna
-sa ma insulte cineva
-rozu (merge doar combinat cu gri o.o)
-manelele
-cantertii de manele
-cei care au haine de firma si se dau mari " Iaaauitee ce adidasii Puma am nu ca Nike'urile tale"
-muzica populara
-Enrique Iglesias si Rebelde * gomen pt fani..da nu ii suport *
-tenelovelele
-obsedatii de fete si corpu lor
-pe cei care copiaza si mai spun "sunt copiat dar neegalat"
-fetele cand le vad cu decolteuri si pantalonii de li se vede jumate din dos
-scoala
-cum vorbeste profa de tehno
-dirigu ca ne rugam de o luna de el sa ne mutam..si nu ne raspunde * da nu tot mutate stam..asta e partea 2 *
-mincinosii
-cei care cer prieteni buni si nu dau
-colegii mei *cocalari si pitipoance..azi cand m'a facut ala piti imi venea sa ii dau cu o minge in cap..da era dirigu acolo -_-*
Si lista continua but ar fi multe de spus asa ca ma opresc aici
-cocalari *:-l..may i fu*k them? *
-pitipoance * idem ca mai sus *
- aia care scriu "eoo...mooolt..shtyu..thu" si mai stiu eu ce tampenii cand vorbesc pe mess *si'au batut joc de limba romana -_- *
-alea/aia care se cred emo..punk..rock 'eri si care in realitate sunt cocalari si pitipoance..
- baietii si fetele care cred ca stiu tot..care sunt ca sunt frumosi..despti..care se dau mereu mari..care fac misto de oriine si orice..care fac orice sa iasa in evidenta..
-sa am multi prieteni falsi
-sa fiu luata peste picior
-pe cei care isi bat joc de fanii anime/rock/emo/goth/lolita fara sa stie macar ce e ala anime sau stilurile alea ce inseamna
-sa ma insulte cineva
-rozu (merge doar combinat cu gri o.o)
-manelele
-cantertii de manele
-cei care au haine de firma si se dau mari " Iaaauitee ce adidasii Puma am nu ca Nike'urile tale"
-muzica populara
-Enrique Iglesias si Rebelde * gomen pt fani..da nu ii suport *
-tenelovelele
-obsedatii de fete si corpu lor
-pe cei care copiaza si mai spun "sunt copiat dar neegalat"
-fetele cand le vad cu decolteuri si pantalonii de li se vede jumate din dos
-scoala
-cum vorbeste profa de tehno
-dirigu ca ne rugam de o luna de el sa ne mutam..si nu ne raspunde * da nu tot mutate stam..asta e partea 2 *
-mincinosii
-cei care cer prieteni buni si nu dau
-colegii mei *cocalari si pitipoance..azi cand m'a facut ala piti imi venea sa ii dau cu o minge in cap..da era dirigu acolo -_-*
Si lista continua but ar fi multe de spus asa ca ma opresc aici
If I smile and don't believe
Soon I know I'll wake from this dream
Don't try to fix me, I'm not broken