Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iubire sau popularitate?

Hei sis, nu credeai ca ma vei vedea pe la fic, nu? Eh...oamenii se mai schimba incepand cu 3 dimineata:)). Revenind la fic, e primul fic yuri pe care il citesc asa ca nu am cu ce sa-l compar, genul nu este printre preferatele mele, insa m-a atras felul in care este scris ficul. Modul in care se imbina gandurile ambelor personaje este original si interesant, in plus pot sa-mi dau seama cum vedea fiecare din ele situatia in care se aflau. Sentimentele sunt descrise foarte bine fara a omite detaliile importante, iar portretul personajelor este realizat pe parcurs, insa este accentuat, lucru care-mi place.
O singura gresala importanta am gasit si aceea ar fi repetitia pronumelul demonstrativ "acel" sub diferite frome "Eram pierdut? In acei ochi c?prui care parc? erau fermeca?i,sub acea lumin? de la acel felinar"- stiu ca nu e chiar acelasi cuvant dar nu suna foarte bine asa ca iti sugerez sa scri altfel.
Avand in vedere ca este primul fic yuri abia astept sa vad felul in care va fi scris asa ca va urez succes si sper sa citesc cat de repede posibil continuarea :bye:
[Imagine: 2rqzqjc.jpg]

* Just...Stay Bizarre *

[Imagine: 28qqdxz.jpg] ♥ [Imagine: 2wf645h.jpg] ♥ [Imagine: 51f0xu.jpg]

"Putina mea experienta de viata m-a invatat ca nimeni nu e stapan pe nimic, totul este o iluzie. [...] Cine a pierdut o data un lucru pe care il socotea garantat invata pana la urma ca nimic nu-i apartine." - "Unsprezece minute" - Paulo Coelho

[center][Imagine: jigapt.jpg][/center]

Răspunsuri în acest subiect
Iubire sau popularitate? - de Teh - 20-04-2009, 07:24 PM
RE: Iubire sau popularitate? - de myuu - 21-04-2009, 03:05 AM
RE: Iubire sau popularitate? - de DeeXD - 23-05-2009, 06:21 PM
RE: Iubire sau popularitate? - de myuu - 24-05-2009, 05:36 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)