18-04-2009, 04:44 PM
Okay, cineva mă va omorî pentru acest imens quote. :3
Done. Nu mai comentez. M-am plictisit. >.>
Bad Bunny A scris:Track 1 - so what? Track 1? Română, donşoara. Poate eu nu ştiu engleza şi nu ştiu ce înseamnă Track 1, deci... Ce înseamnă Track one?
Londra, anul 1456 - Semnul de punctuatie? Sau e titlul?
-Tsk… [în primul rând, vorbeşti limba română, da? Nu sunt acceptate chestii gen "tsk, wtf" etc... în al doilea rând, puteai folosi diacriticile şi îţi ieşea ceva mai bine.] spuse femeia care alerga speriata pe stradutele intortochiate ale orasului. [nu sunt de acord cu diminutivul stradutele, dar... să zicem...] Aceasta se ori [opri, dragă.] de cateva ori [virgulă] gafaind, dar alerga mai departe, teama putand fi citita pe chipul ei. [mergea mai scurtă propozitia. În plus, trebuie folosit prezentul pentru a fi mai realist. Whatever. Fiecare cu stilul lui.]
-Grabiti-va!!! [Linie de dialog, space] Se auzeau voci de oameni in spatele ei. Nu o lasati sa scape! [Aici trebuia enter. Grabiti-vă!!! enter în spatele ei. Enter. Altă linie de dialog...]
Femeia alerga cat o tinura puterile pana ajunse undeva langa o casuta de la periferia orasului. [De asta am zis: DIACRITICILE!!! A trebui să citesc de doră ori să-mi dau seama ce ai zis. -_- În plus, dacă mergeai cu prezentul, acum nu te mai fu*eai cu atâtea timpuri. >.>] Intra in casa. Vocile erau tot mai rasunatoare. Usa se zgudui de cateva ori [virgulă] apoi se rupse, lasand sa intre armata de oameni maniosi. [maniosi?! Cum adică? Ah, stai, mânioşi... mda...]
-Ucigasa! Mi-a omorat fiul! Spuse o femeie imbracata intr-o rochie cenusie. Satano! [poate exagerez, dar... Am pretentii.]
-Diavol cu chip de om ce esti, [semnul exclamarii pentru că sunt două propozitii cu două semne de punctuatie.] cum ai putut sa-mi omori sotia? Izbucni un barbat. [ah, da, am uitat. Se continuă cu literă mică. "Cine eşti?" întrebă Sam... <- exemplu. btw, izbucni un barbat. Cum? În plâns, în râs? CUM?!]
Vocile erau tot mai puternice. Galagia deveni insuportabile. [insuportabile, da, da.]
-Liniste!! [de ce două? Până acum ai folosit 3, de ce două acum?] Spuse o femeie scunda imbracata cu o mantie purpurie. [vezi? Acum nu are sens propozitia. Dacă era cu minusculă, avea sens. Acum, aşa, se poate lua singură, dar nu are sens. Ţi-am cerut atunci enter între cele două replici din cauză că erau cu majusculă.]
-M—Mare Preoteasa? [Greşit! M... Mare Preoteasă? <- B-E-T-T-E-R] Se balbai unul din oameni. [minusculă *is bored*] Va rog sa ne ier- [apoi trebuiau puncte de suspensie]
Dar preoteasa ii facu semn sa taca. Toata lumea amuti. Preoteasa scoase o carte si incepu sa rosteasca o incantatie. Pentru cateva momente [virgulă] a fost liniste deplina, [punct. În momentul de faţă, cel mai bine e un punct.] apoi…
-Vrajitoare! Este momentul sa fi [fii] judecata! Spuse grav preoteasa.
Cateva persoane din multime, [fară virgulă /:) ] o prinsera pe vrajitoare de maini si de picioare. Preoteasa scoase un pumnal si spuse: [urasc timpul pe care l-ai folosiiit... *pissed off*]
-Prin aceasta, il vom scoate pe Satana din aceasta femeie! [prin aceasta?! Cum adică? Sună aiurea. Repet: A-I-U-R-E-A!!! Astfel, vom scoate Satana -fară pe- din această femeie. Ştiu, în mod normal trebuie pe, dar... Dumnezeu şi Satana sunt două cuvinte mai speciale. :P]
Pumnalul penetra pieptul femeie. [femeii] Sangele se imprastia [gata, ai dat-o-n alt timp?! Se împrăştie...] peste tot in camera. Pentru cateva momente, nimeni nu respira, [again, diacriticile... Plus, trebuie, da, iar, punct.] apoi, [fară apoi.] incepu sa para ca si cand pacea ar fi fost restaurata. [Fară L-O-G-I-C-Ă. ]
-He… [space] heh, [majusculă] spuse femeia [virgulă] zacand intr-o pozitie nefireasca pe jos, [punct] Sunteti o ceata de idioti! Credeti… [space] credeti tot ce spune… [space + majusculă apoi] batrana aia senila! Heh, o sa ma razbun! O sa ma razbun pentru ce mi-ati facut!!!
-Se pare ca n-a functionat, spuse Preoteasa. Luati-o!! [de ce două?]
Astfel, Preoteasa facu un foc langa casa femeii si o lasara [lasă] sa arda.
Timp de trei zile, toate persoanele care locuiau in apropiere de casa femeii, [fară virgulă] nu au putut adormi. [sau, pur şi simplu, dormi] Acestea sustineau ca se auzeau tipete infioratoare dinstre [dinspre sau din?] casa vrajitoarei.
Dupa trei zile [virgulă] acestea au incetat. [virgulă] Insa oamenii au inceput sa se imbolnaveasca. Sintomele nu mai fusesera [erau] intalnite pana acum, iar niciun doctor nu putea gasi vreun remediu. Boala, insa, parea a nu fi [că nu este] contagioasa.
Intr-o saptamana, peste un sfert din populatia Londrei, [fară virgulă] fu rapusa de aceasta boala.
Londra, anul 2009 [again.]
-De ce stam atat de departe de centrul orasului? O [minusculă] intreba Ikki, mezina familiei [virgulă] pe mama ei.
-Nu e departe, [punct + În] plus ca [fară că] e liniste si pace, sigur o sa-ti placa, raspunse mama ei zambind.
-Asta este, am ajuns, spuse tatal aratand catre o casuta veche. Agentul imobiliar spunea ca este forte veche, din Evul mediul chiar. Heh, cum pot mintii [minti] unii oameni.
-Evul mediu? Intreba [...] Ikki in timp ce se uita curioasa la tatal ei. Ca in povesti? Cu printese si cavaleri?
-Cam asa ceva, spuse tatal ei si ii [fară îi] puse mana pe crestetul capului.
Ikki atunci [Atunci, Ikki] o lua la fuga catre casa. Se uita in fiecare camera, cercetand fiecare coltisor, dar apoi se intoarse dezamagita.
-Ce e? N-ai gasit printesele? Spuse [miunsculă, dar mergea întrebă] pe un ton glumet tatal ei. In beci ai cautat? Poate se ascund acolo.
Ikki incepu din nou sa zambeasca si fugi catre beci. Cum ajunse acolo, privirea I se opri asupra unei bucati de material pe jumatate ingropata [îngropat] in pamant.
-Poate e din rochia unei printese! Spuse [spuse] in timp ce lua materialul. Dar e murdar, a-I [a-i] zice ca e patat de sange. Pff, [pff?! O_O Poate Vai >.<] banuiesc ca esti trist, stand [virgulă] asa [virgulă] in intuneric… [space] Stiu! O sa fac o papusa din tine!
[[End of Track 1]] [mda...]
Done. Nu mai comentez. M-am plictisit. >.>