18-04-2009, 04:10 PM
(12-04-2009, 03:01 AM)Yoruichi A scris: Vreau critici...cat mai dure
nicio grija, am mereu
1) Prima chestie care mi-a sarit in ochi a fost borderul. Nu pune renderul peste border daca e un sig de genul asta.
Textul negru cred ca iese destul de mult in evidenta pe fundalul ala roz deschis, nu era nevoie si de umbre, asta il face chiar sa nu iasa in evidenta cat sa-l putem intelege. Nu se potriveste fontul folosit.
Daca fundalul are linii in diferite directii, atunci de ce "peste" el sunt doua linii drepte, perpendiculare? Nu arata bine.
Renderul are nuante de roz, dar nu sunt aceleasi ca restul sigului, nici asta nu arata bine.
Ai undeva in stanga doua "+". Nu au rost, sunt in plus.
2) Renderul (cred ca te-am zapacit destul de mult cu renderele astea >.<) nu trebuia sa-l faci mai intunecat ca sa mearga cu fundalul, trebuia doar sa umblii la contrast. Fundalul, in schimb, are contrastul mult prea mare. In combinatie cu personajul, da un aspect foarte obositor.
La text ai folosit acelasi font ca la primul sig. Aici mergea ceva simplu. De exemplu http://www.dafont.com/bellerose.font .
O alta culoare era destul de buna. Aici ai un fundal inchis. Spre deosebire de primul sig, mergea ceva alb, sau ma rog, ceva deschis oricum.
Si aici ai liniile alea perpendiculare, nici aici nu-si au rostul.
Vad ca ai incercat ceva nou, ceva ce ai vrut sa repeti in ambele siguri, dar nu se potrivesc aceleasi chestii mereu. Adica, daca grimmjow era ceva gen tipa din primul sig (ceea ce e cam greu de crezut), mergea. Incearca sa nu folosesti mereu aceleasi efecte.