Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Death Game

eu o sa fac abstractie de celelalte posturi,asa ca o sa o iau incepand de la greselile de tastare pana la idee & co.
acum ca am lamurit treaba, sa vedem:]
ori-opri
insuportabile - insuportabila
Dar preoteasa- niciodata,chiar niciodata sa nu mai incepi propozitiile cu 'dar,deci,etc' nu e estetic si se pierde sensul.
Vrajitoare! Este momentul sa fi judecata! Spuse grav preoteasa.
Cateva persoane din multime, o prinsera pe vrajitoare

inteleg ca era vrajitoare,sau ca asa credeau ei, dar hai sa nu insistam asupra acestui aspect,da?
acestei femeie-femei
incepu sa para ca si cand -
citeste asta tare. Suna ciudat,zgarie.
Pacea incepu sa cuprinda spatiul/
Parea ca pacea se instaureaza/
Era ca si cand pacea ar fi revenit.
In niciun caz toate trei in acelasi context ca deja ne omori.
pozitie nefireasca pe jos-bine ca nu zacea pe sus,ca era grav
spuse Preoteasa. Luati-o!!
Astfel, Preoteasa

un sinonim pentru preoteasa nu ai gasit?[vestală, de exemplu]repeti, repeti, repeti, devine obositor, repeti,etc.
casa femeii si o lasara sa arda.
Timp de trei zile, toate persoanele care locuiau in apropiere de casa femeii[b], nu au putut adormi. Acestea sustineau ca se auzeau tipete infioratoare dinstre [b]casa vrajitoarei.

intelegi tu ideea.
Timp de trei zile/Dupa trei zile
Pricepusem din prima care este perioada de timp,nu e necesar sa ne tot aduci aminte.
dinstre-dinspre
Sintomele-Simptomele

Bun.Cam asta a fost partea tehnica.
Descrierea.
. . .
Aproape lipseste. Ai idee ce vede cititorul?
Fiecare ce vrea.
Pot sa-mi imaginez o tipa pe tocuri, fusta mini si top mulat, alergand de nebuna pana la o periferie plina de gunoaie si idioti beti.
Ce? e ideea ficului,nu mi-a zis nimeni nimic de femeia asta,cum era imbracata sau ce facea de fapt.
Stiu ca gafaia, ceea ce ma poate duce pe alte plaiuri,dar deja o dam pe alte afaceri.
Preoteasa idem.
Eu,ca cititor pervers ce sunt,o vad goala doar cu mantia aia purpurie lasata in vant,dand foc concurentei si razand malefic,la propriu. Eh?mai e horror?
Intelegi cum sta treaba? Atunci cand scrii,e normal sa vezi actiunea in felul tau,dar asta nu inseamna ca si cei ce vor citi vad la fel.
De aceea, descrii ceea ce vezi si asa duci oamenii la o idee cat mai apropiata de a ta,fara sa lasi mintile dubioase,ca a mea, sa vegeteze asupra aspectelor vietii mai mult decat trebuie.

Dialogul.
Cam asta am vazut eu predominant. Predominant nu este insa egal cu bun, sau cu suficient.
-Tsk…spuse femeia
limba vrajitoarelor? pentru ca acel 'spuse' nu-si prea are locul. E o interjectie,cel mult.
-He…heh, spuse femeia zacand intr-o pozitie nefireasca pe jos, Sunteti o ceata de idioti! Credeti…credeti tot ce spune…batrana aia senila! Heh, o sa ma razbun! O sa ma razbun pentru ce mi-ati facut!!!

*Mwhahahaha* *tuna,fulgera,ploua,tobe,chestii*

Ii mai ardea ei de jigniri cu un cutit in piept? unde mai pui ca zacea pe jos, ca pe sus era mai grav.

-Se pare ca n-a functionat, spuse Preoteasa. Luati-o!!
Huh? deja? si reactiile ? micutii astia sunt marionete,right?

bun,cred ca ai priceput.Sau am inteles eu gresit si personajele tale chiar n-au reactii si sentimente.

Acum,mai lucreaza la idee.
Faza cu 's-a intors mumia sa-si refaca palaria' e deja luata de mult prea multi sa mai tina la inca unul.
Dupa astea, cum de se imbolnaveste toata Londra? daca e de la blestem, ai gandit gresit problema.
De ce s-ar razbuna pe 1 milion de oameni cand doar 20 i-au facut rau? N-are logica si pe vremea aia nu se aruncau blesteme ca asa era la moda.

E previzibil.
Fetita face o papusa care eventual prinde viata sau aduce ghinion,omoara ceva oameni,se razbuna si de-aici prelungim ideea cu ale minuni ca sa nu pierdem cititorii.
Si cum i-a luat micutei asa putin timp sa inspecteze casa?Era doar o camera? Vezi daca nu descrii? Ma induci in eroare si nu e bine.

Sa speram ca viitorul capitol va fi unul mai bun si care sa nu ridice la fel de multe semne de intrebare.

P.S. Daca ai de gand sa ma omori, te inteleg.

Răspunsuri în acest subiect
Death Game - de Bad Bunny - 17-04-2009, 03:35 PM
RE: Death Game - de Monica Wksv - 17-04-2009, 07:32 PM
RE: Death Game - de Nya. - 17-04-2009, 07:38 PM
RE: Death Game - de †♥ ⓓⓐⓡ ๔คгкภєรร ⓓⓐⓡ♥ † - 17-04-2009, 08:21 PM
RE: Death Game - de Jigoku - 18-04-2009, 01:29 AM
RE: Death Game - de yulobo - 18-04-2009, 04:44 PM
RE: Death Game - de Jasmine - 18-04-2009, 06:00 PM
RE: Death Game - de Mitzuke - 18-04-2009, 06:24 PM
RE: Death Game - de yulobo - 18-04-2009, 06:32 PM
RE: Death Game - de chiriro - 18-04-2009, 07:26 PM
RE: Death Game - de ~Zollitha~ - 23-04-2009, 10:25 PM