Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

In bratele iubiri(Sasu-Saku)

AM VENIT CU NOUL CAP: sys (cealalta autoare)a zis sa il postez eu.. dar sa fie clar e facut de amandoua...fara suparare sys..faza hentai e a mea:P

Pe drum toti se intrebau care va fi prima impresie. Se gandeau ca o sa vada aparatele folosite. Insa profesorul avea alte planuri. Dupa alte cateva minute de mers au ajuns in sfarsit la spital, unde au fost intampinati de un doctor si o asistenta.
-Va rugam sa ne urmati! spusera cei doi. Aveti grija la trepte.(desi simtea putina durere ..gemetele ei erau de placere)
-Domnule profesor unde vom merge? intreba curioasa Sakura.
-Pai mam gandit sa vizitam morga! O sa vedeti proceduriel folosite la o autopsie! spuse profesorul.
Sakura incepuse sa regrete ca a intrebat. Nu vroia sa vada chiar acum ce se afla in interiorul unui om. I se parea ca au fost luati prea repede. A inghitit in sec si a continuat sa coboare. In cateva clipe au ajusn in fata unei usi pe care scria foarte mare 'morga'.
Hinata era putin ingrozita de cea ce vor vedea. Naruto deja sarise la ea in brate. Sasuke si Sakura erau destul de calmi cea ce demonstar ca se pot descurca in orice situatie.
Medicii au inceput sa lucreze incepand cu pieptul unui cadavru.
Toti erau atenti la ce se lucra desi nu erau incantati de cea ce vad. Sakura isi scoase din geanta un carnetel si incepu sa isi ia notite.
Medici au ajuns la capul cadavrului. Hinatei i se facea putin rau. Sakura vazand cat e de galbena la fata,ii dau stical de apa ca sa isi mai revina putin. Dupa o ora au terminat. La urmatorul cadavru elevii au fost rugati sa participe. Impartit pe echipe au asistat la 2 autopsi separate. Intr-o echipa erau Naruto si Hinata iar in cealalta Sakura si Sasuke.
......................................
- O my god! Domnule profesr, chiar trebuie sa facem asta?Incepu' Naruto a se smiorcaie.
-Da, Naruto!Trebuie sa faci asta daca vrei sa devii doctor chirurg.
-Dar eu vreau sa devin numai doctor pentu nasterea copiilor nu pentru a opera mortii sau chiar vii!
-Naruto, unu la mana : se numeste ginecolog, doi la mana : trebuie sa faci ce spune profesorul daca vrei sa devii ginecolog, si trei la mana VEZI CA SUNT SI EU AICI! striga Hinata la el dandui si un pumn in cap.
Naruto se bosumfla si isi continua treaba. Uneori mai arunca cate o privire spre Hinata. Aceasta era foarte concentrata si serioasa in cea ce facea.
In cealalta parte a camerei Sakura si Sasuke se descurcau de minune. Chiar si doctorii erau uimiti de progresul lor.
Dupa doua ore au terminat autopsiile. Cei patru era destul de obositi. Dupa un tur al spitalului si prezentarea aparaturii profesorul le-a dat drumul acasa elevilor.
In masina Sasuke si Sakura discutau diferita subiecte legate de ziua acea.
-Of doamne ce mai zi! spuse Sakura.
-Mie imi spui! raspunse brunetul. Ce fel de doctor ai vrea sa fi?
-Mi-au placu copii din totdeauna, asa ca mam gandit sa devin doctor pediatru! spuse rozalia. Dar tu?
-Pai presupun ca o sa ma axez pe chirurgie!
Din cand in cand Sasuke o mangaia pe picior si o mai saruta.
In cele din urma cei doi ajunsera acasa iar brunetul ii propuse fetei sa doarma la el.
-Dar de ce sa nu dormi tu la mine?intreba suspicioasa rozalia
-Eu am mai dormit la tine, tu nu ai dormit la mine...e randul tau!Capish?
-Okay,okay...ma duc sa ma schimb si vin la tine! spuse rozalia dandui un pupic pe obraz.
-Apropo Sakura-chan, vreau sa-ti dau asta.Sasuke ii inmana fetei o cheie de la apartamentul sau spunandui sa nu mai ciocane la el, sa intre in casa cu cheia.
-Pai daca asa sta treaba...Sakura isi scoase si ea o cheie de la propriul apartament si i-o inmana brunetului cu un zambet dulce pe buze.
Fiindca stateau vizavi aceasta s-a schimbat in pijama si si-a luat lucruri de schimb pentru a doua zi.
Pijamaua ei era compusa dintr-o rochita scurta , roz si transparenta.Cand intra in apartamentul brunetului il gasi pe acesta in pat uitanduse la TV.
Cand Sasuke isi intoarse privirea catre Sakura ii pica fata. Era prea uimit de frumusetea ei. Avea gura deschisa asa ca Sakura ii spuse.
-Nu vrei sa nu te mai gandesti cat de sexy sunt? spuse fata razand.
Brunetul izbucni in ras dupa care se dadu jos din pat indreptanduse spre Sakura. O prinse de talie si incepu sa o sarute pasional.
-Vad ca ai chef de joaca! spuse cu un zambet pervers Sasuke.
-Si daca am ce? Oricum mai intai prindema! spuse Sakura luand-o la fuga.
Sasuke se tot chinuia sa o prinda pe rozalie; dar de fiecare data reusea sa scape. Parca erau niste copii mici...
Intr-un final, cand Sakura obosise brunetul a aprins-o. Sasuke o luato in brate si a duso la pat. Isi impreuna mainile cu ale ei si incepu sa o sarute. Isi cobora buzele catre gatul fetei sarutandul. Sakura incepu sa tremure incet, dar nu de teama, ci de placere.
Sasuke isi dadu camasa jos dupa care ii dadu jos rochita Sakurei. Aceasta a ramas doar in lenjeria intima de culoare roz.
Sakura ii desfacu primul nasture de la blugi dupa care Sasuke ii dadu jos.
Brunetul cobora pe abdomenul fetei sarutandul. Ii dadu sutienul jos sarutandui locul descoperit.
Sasuke ii dadu jos rozaliei minuscului ei chilotei. Dupa care isi dadu si el boxeri jos.
-Imi pare rau daca o sa te doara! spuse brunetul.
In urmatorul moment Sakura simti cum este patrunsa de brunet. Rozalia isi dadu capul pe spate simtind durere. In camera se auzeau gemetele celor doi. Sasuke incerca sa nu o raneasca pe Sakura asa ca facea miscari usoare de dute, vino. Sakura isi impreuna mainile in jurul gatului brunetului usurandui miscarile. Din cand in cand Sasuke isi mai schimba pozitiile. Sakura gemea de placere.
Se pare ca Sasuke avea tot controlul...
Sakura saturanduse sa tot stea se urca desupra brunetului. Incepand sa faca miscari de sus, jos. Se pare ca Sasuke nu detinea chiar tot controlul.
Dupa mai multe ore de placere, Sakura cazu obosita pe pieptul brunetului. Sasuke ii mangaia parul in timp ce Sakura dormea. Dupa putin timp adormi si el. Dupa o noapte pasionala, cei doi adolescenti dormeau linistiti.
[Imagine: 2m2b9sn.gif]
*Sebastian Michaelis*

Black Butler

[Imagine: bj7bc6.jpg] [Imagine: a4n0w2.jpg] [Imagine: s3oiv5.jpg]
[Imagine: 168impv.gif]

...A Demon*...And A Butler

Răspunsuri în acest subiect
In bratele iubiri(Sasu-Saku) - de Elina - 05-04-2009, 03:20 PM
RE: In bratele iubiri(Sasu-Saku) - de Obsession. - 09-04-2009, 05:31 PM
RE: In bratele iubiri(Sasu-Saku) - de Alany Aysee - 14-04-2009, 11:44 AM
RE: In bratele iubiri(Sasu-Saku) - de Elina - 17-04-2009, 12:21 PM
RE: In bratele iubiri(Sasu-Saku) - de Elina - 26-04-2009, 08:47 PM
RE: In bratele iubiri(Sasu-Saku) - de Alany Aysee - 24-05-2009, 12:09 AM
RE: In bratele iubiri(Sasu-Saku) - de Nya. - 24-05-2009, 12:41 PM
RE: In bratele iubiri(Sasu-Saku) - de Khonsu - 24-05-2009, 03:17 PM
RE: In bratele iubiri(Sasu-Saku) - de Shadow. - 09-07-2009, 02:03 PM
RE: In bratele iubiri(Sasu-Saku) - de Alany Aysee - 09-07-2009, 04:09 PM
RE: In bratele iubiri(Sasu-Saku) - de Flash - 09-07-2009, 04:33 PM
RE: In bratele iubiri(Sasu-Saku) - de Elina - 09-07-2009, 04:54 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Prinsa intre doua iubiri (sasusaku ) natynaty 2 3.339 11-07-2012, 12:52 PM
Ultimul răspuns: NiceBlueExorcisist
  Viata de ninja presarata cu iubiri interzise [+18] RouXiss Đx 5 4.443 10-06-2011, 10:05 PM
Ultimul răspuns: DiamondZ
  Groaza unei iubiri cu un vampir Gothic Lolly Girl 6 5.006 13-02-2011, 12:37 PM
Ultimul răspuns: Nixu
  The beginning of a love story (a sasu-saku fanfic) part I Sakura-Sasuke 25 13.794 30-12-2010, 08:41 PM
Ultimul răspuns: Sakura-Sasuke
  in cautarea iubiri saku vampire 7 4.392 27-12-2010, 02:20 AM
Ultimul răspuns: Vero
  Prietenii si Iubiri distruse Crazy Person 2 3.535 12-04-2010, 09:44 AM
Ultimul răspuns: Flash
  Destinul unei iubiri Alisia-chan* 11 8.967 04-08-2009, 06:04 PM
Ultimul răspuns: Child Of Sunset
  Naruto Fic:Secrete ascunse si dezvaluite *Saku love Sasu* Claribel 38 47.065 01-08-2009, 10:25 PM
Ultimul răspuns: xXxAdaxXx
  Internatul iubiri SakuraMaiKisetsu 14 11.345 10-07-2009, 11:33 PM
Ultimul răspuns: Daniela_Sakura_chan
  Sasu Saku Love Story! Kiddo 3 3.974 30-05-2009, 08:26 PM
Ultimul răspuns: ▌▒ Zยzzααα ▒▌

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)