Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce se intampla cand treci pragurile magiei?

Stiu ca ati asteptat capitolu` asta cam mult si imi cer scz:d...am avut o saptamana dificila:-s...scoala asta te omoara:))...sper sa va placa capitolu` si sa nu ma omorati:d...poate totusi scap vie din ghearele lu` kitty:))

III. Necazuri

Chiar cand Kevin a iesit din camera a dat de Rosalie, care statea cu un pahar lipit de usa.
-Te chinui sa versi ceva? O lua Kev peste picior, razand.
-Mda...am varsat deja, rase si "acuzata", dupa care intra imediat in camera lasandu-l pe baiat afara.
Sofia lua o carte, apoi intinzandu-i si prieteni sale una, s-au cufundat din nou in lectura. Au citit pana ce li s-au ingreunat pleoapele...
In acea noapte Sofi visa ca se marita cu Kevin, fiind imbracata intr-o rochie alba, lunga si bufanta, cu balerini albi, cu parul ei lung prins intr-un coc superb, cu niste manusi pana la coate, asteptandu-si iubitul sot in pragul casei ei...dar timpul nu era de partea ei nici de aceasta data, pentru ca insuportabilul ceas incepu sa-si faca simtita prezenta. Nici una dintre pustoaice nu-i acorda atentie, cufundandu-se parca si mai tare in visele adanci.
Joseph aparu in pragul usii, facandu-si auzita blanda voce:
-Somnoroaselor, zise el miscandu-le usor, e vremea sa va sculati...cineva va asteapta la scoala!
Rose fi cea care se trezi prima si ii sopti fratelui sau:
-Schhh...las-o sa doarma.
Acestea fiind zise, ea pleca sa pregateasca micul-dejun, aducandu-i-l prietenei sale pe o tava, lasand-o sa manance pe patul ei regal si sa se simta ca o printesa.
-`Neata, se auzi o voce foarte somnoroasa. Multumesc, dar nu mi-e foame, nu pot manca acum. Haide, trebuie sa mergem la scoala...nu ne permitem sa lipsim si azi!
-OK...haide, astazi trebuie sa ne imbracam mai deosebit. Cred ca totusi o sa gasim ceva printre
destiny is for losers. it's just a stupid excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Răspunsuri în acest subiect
RE: Ce se intampla cand treci pragurile magiei? - de Crynu. xD - 07-04-2009, 03:45 PM
RE: Ce se intampla cand treci pragurile magiei? - de Monica Wksv - 13-04-2009, 05:00 PM
RE: Ce se intampla cand treci pragurile magiei? - de Isis-Zeita iubirii - 14-04-2009, 12:27 AM
RE: Ce se intampla cand treci pragurile magiei? - de Crynu. xD - 14-04-2009, 10:03 AM
RE: Ce se intampla cand treci pragurile magiei? - de chiriro - 18-04-2009, 07:09 PM
RE: Ce se intampla cand treci pragurile magiei? - de Crynu. xD - 20-04-2009, 10:46 PM
RE: Ce se intampla cand treci pragurile magiei? - de chiriro - 22-04-2009, 09:16 AM
RE: Ce se intampla cand treci pragurile magiei? - de Crynu. xD - 26-04-2009, 09:41 PM
RE: Ce se intampla cand treci pragurile magiei? - de chiriro - 27-04-2009, 09:52 AM
RE: Ce se intampla cand treci pragurile magiei? - de Crynu. xD - 09-05-2009, 08:01 PM
RE: Ce se intampla cand treci pragurile magiei? - de chiriro - 13-05-2009, 09:13 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Vinerea se intampla multe Cookiesor 1 2.373 15-03-2011, 12:37 PM
Ultimul răspuns: Daria v2

Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)