13-04-2009, 03:39 PM
Salut.....
Am picat si eu aici .....si ca sa mai spun imi place foarte mult.
Totusi eu am intrat putin in banuieli.
Itachi a avut confruntari cu Naruto,Sasuke si Sakura.
Si in plus Itachi ar trebui sa isi recunoasca propiul frate.
Hhh....am inpresia ca in ficul tau nu va fii ceva chiar atat de obisnuit cum ii dadea la inceput.....nu stiu.......este atat de interesant.
Si totusi sunt atat de curioasa de testul care le va fii dat.
Dar ma mai macina ceva.Sasuke foloseste Sharinganul cand se lupta, de data asta ce va face? Probabil ca Itachi o sa isi dea seama deoarece el nu este asa de usor de pacalit.Ce le vor spune? ca au parasit Konoha?
Ahhh........Doamne sunt atat de curioasa.
Chiar ma gandeam ca aparitia unui fic ca al tau ar face furori printre cititori.Si asa si a fost.
Dar te implor, fa domne capitolele mai lungi si scrie cat mai repede posibil........ca de nu....
:crazy: ---> :die:
Am picat si eu aici .....si ca sa mai spun imi place foarte mult.
Totusi eu am intrat putin in banuieli.
Itachi a avut confruntari cu Naruto,Sasuke si Sakura.
Si in plus Itachi ar trebui sa isi recunoasca propiul frate.
Hhh....am inpresia ca in ficul tau nu va fii ceva chiar atat de obisnuit cum ii dadea la inceput.....nu stiu.......este atat de interesant.
Si totusi sunt atat de curioasa de testul care le va fii dat.
Dar ma mai macina ceva.Sasuke foloseste Sharinganul cand se lupta, de data asta ce va face? Probabil ca Itachi o sa isi dea seama deoarece el nu este asa de usor de pacalit.Ce le vor spune? ca au parasit Konoha?
Ahhh........Doamne sunt atat de curioasa.
Chiar ma gandeam ca aparitia unui fic ca al tau ar face furori printre cititori.Si asa si a fost.
Dar te implor, fa domne capitolele mai lungi si scrie cat mai repede posibil........ca de nu....
:crazy: ---> :die: