13-04-2009, 03:07 AM
Ziua de astazi a fost cea mai ciudata zi din viata mea!In drum spre casa prietenei mele transformata intr-o molie de o vrajitoare geloasa, am zarit cel mai uluitor personaj din anime trecand pe langa mine. Eram atat de absorbita de priveliste, incat am lesinat intr-un tufis care statea langa o cratita cu picioare de broasca .Am tipat:"Hei! Tu cel de 'colo! Unde mergi?", insa el parea prea visator ca sa ma bage in seama.Mi-a dat un Death Note cu instructiunile necesare scrise cu sange pe foi si a spus ca imi va aduce noroc.Dupa care a disparut intr-un canal .Eu am continuat drumul catre casa prietenei mele si i-am depanat intreaga poveste. Insa ea s-a bucurat atat de tare incat a cazut de pe tavan. Pentru a-i dovedi ca ii spusesem adevarul, am provocat-o sa ma intreaca la scris numele cunoscutilor in Death Note-ul pe care tocmai l-am primit. Imediat am adunat mai multe puncte decat a putut aduna presedintele in toata viata lui. Insa ea tot nu ma credea. Dupa care am mers la un tip ciudat de la mall. Eram cat pe ce sa cumpar o papusa voo-doo, cand am vazut o bancnota de 500 lei pe jos.Am folosit-o pentru a ma aproviziona pe viata cu fructe. In timp ce plateam, o voce stranie anunta la megafon:"Esti clientul nostru cel mai parfumat si tocmai ai castigat un nou Death Note!" In fine, prietena mea transformata in molie a crezut ce i-am povestit si m-a rugat sa o duc sa vada locul in care m-am intalnit cu personajul din anime care mi-a dat acel Death Note. Am bagat mana in canal sa il gasesc, insa disparuse! Trebuie sa fi cazut in timp ce ma dadeam cu capul de pereti in sus si in jos dupa ce castigasem inca un Death Note. Tocmai mi se terminase norocul!
Funny game I like It
Funny game I like It
[center][/center]
[center]大蛇丸[/center]
[center]大蛇丸[/center]