Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Tristete sau fericire(inspirat din naruto)

Dupa o noapte minunata alaturi de prieteni mei, eram acum pregatita de ori ce. Nu vroiam ca acea zi sa fie una rea, ci una minunata. Dar din pacate Kakashi mi-a stricat-o. Treabuia sa mergem din nou la antrenamente, dar nu era asa de rau. Dupa ce treminam de facut antrenamentele speciale trebuia sa mergem la scoala ca sa le predam copiilor diferite lucruri. De exemplu eu ma ocupam de clasa surori mele, eu trebuia sa ii invat cum sa isi controleze mai bine chakra. Era amuzant, cel putin pentru mine, Naruto trebuia sa le tina lectia de istorie, dar nu a satului nostru ci a Satului ascuns in Nisip, iar Sasuke trebuia sa le observe calitatile de chunini.
Am fost la antrenamete pana la ora 2. M-am grabit spre scoala ca nu cumva sa intarzi la ore. Copii ma asteptau cuminti in banci, daca era asa si pe vremea cand eram eu la scoala se inchinau profesori.
-Buna copii.
-Buna Sakura, au spus toti in cor.
-Azi am vesti bune, nu vom mai face teorie si vom trece direct la fapte. S-a vad ce ati inteles din ce v-am spus.
-Ne dai test? a intrebat Kiosuke.
-Nu, dar v-am invatat destula teorie, vreau sa vad cum va descurcati. Haideti afara in curte.
Am iesit in curtea scolii si i-am vazut pe Sasuke care tine-au orele afara.
-Haideti, sa facem 2 grupe, in stanga baieti si in dreapta fetele. O sa fie ca un fel de concurs. Prima etapa ca fi sa daramati un copac cu un singur kunai. Primele vor fi fetele. Trebuie sa va alegeti un lider.
-Am ales deja, va fi Shina. spune Kina.
-Eu? De ce eu?
-Pentru ca esti mai buna decat noi la chesti deastea.
-Mmm...bineee...
Saraca Shina, a fost aleasa fara vor de catre celelate fete, dar daca ii intreb pe baieti cine va fi liderul lor, pun pariu ca o sa zica nu ca o sa strige "Kai". Sa vedem daca Shina isi va da seama ce am vrut sa spun.
-Hai Shina! Tu esti prima.
Oare va reusi? Sau mai bine zis, oare va intelege?
Si-a luat un kunai si a stat putin. Mi-am activat sharinganul, in kunai se vedea un fir ce chakra albastra, si-a deschis ochi si l-a aruncat in pom.
A inteles, copacul a fost daramat.
-Bravo Shina, vad ca ai inteles ce am vrut sa zic. Naruto si Sasuke se uitau mirati la Shina, si nu erau singuri. Baieti este randul vostru. Eu inca mai aveam Sharinganu activat, imi era mai usor sa imi dau seama daca au inteles ce vroiam sa zic. Hai Kai, stiu ca tu esti liderul.
-Mdea...bine.
Ce baiat singuratit....imi aminteste de Sasuke in tineretea noastra. "Tineretea nostra" am zis asta de parca acum meegem in scaun cu rotile, si trebuie sa avem grija sa nu ne cada proteza din gura.
<Babo!!HAHAHAHA, maica imi dai te rog proteza de jos?HAHAHAHA>
"Hahaha, gandul asta ma amuzat, s-au sa il vad pe Sasuke cu basonu in mana si in cealalta cu un kunai incercand sa il arunce in Naruto sau pom."
Pentru ca eram prea bagata in gandurile mele, nu am observat ca, Kai a reusit.
-Felicitari. Acum sa vedem cat de multa greutate puteti suporta pe umeri. Shina si Kai, tot voi veti participa la aceasta confruntare. Yory tu o vei enerva pe Shina, iar pe Kai il va enerva Haruko. Vet tine pe umeri 2 galeti goale, acestea se vor umple cand va enervati foarte tare. Pe locuri, fiti gata, START.
Yory si Haruko au inceput sa zica tot felul de prosti si minciuni, Shina avea galetile pe jumatate pline, iar la Kai erau goale.
-Shina te inseala cu mine!!! Uite si divada.
Haruko i-a aratat lui Kai o poza cu el si Sina cand se sarutau. Asta a umplut paharu, pardon galeata. Baieti au pierdut din nou, iar fetele au castigat.
-Mai, mai, mai, pe cine avem noi aici? Este chiar micuta "Floare de cires a regatului". sa auzit o voce din spatele meu.
Cand m-am intors l-am vazut pe un vechi dusman al tatalui meu. Nu imi venea sa cred ca inca mai traieste. Si-a activat sharinganul si ma lovit cu putere in burta, azvarlindu-ma in copac. In coltul guri mi-a aparut un fir de sange.
-Ce cauti tu aici? De ce te-ai intors?
-M-am intors ca sa o vad pe fica dusmanului meu raposat s sa o distrug, iti voi dovedi ca esti prea slaba ca sa iti aperi familia si regatul.
-Nu sunt atat de slaba a nu pot face asta. Cu o viteza uimitoare am fugit spre el si am incercat sa il lovesc cu pumnul, dar mi-a prins mana si mi-a rasucito pana la spate,apoi ma lovit in ceafa adormindu-ma.

Răspunsuri în acest subiect
Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 23-11-2008, 09:10 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 25-11-2008, 10:51 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 27-11-2008, 11:32 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 18-12-2008, 10:42 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 20-12-2008, 03:59 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 27-12-2008, 10:26 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 30-12-2008, 11:11 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 03-02-2009, 10:48 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 05-02-2009, 09:16 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 06-02-2009, 11:07 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 14-02-2009, 05:50 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 27-02-2009, 11:35 AM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 13-03-2009, 02:40 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 15-03-2009, 12:14 AM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 02-04-2009, 10:36 AM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 04-04-2009, 10:11 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 05-04-2009, 10:32 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 06-04-2009, 11:41 AM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 12-04-2009, 05:21 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 13-04-2009, 09:58 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de Vizitator - 14-04-2009, 04:21 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 17-04-2009, 10:34 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 25-04-2009, 10:42 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 01-05-2009, 12:03 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 02-05-2009, 11:26 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de DaRk_Sakura_AnGeL - 10-05-2009, 09:05 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 08-06-2009, 12:04 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de Uchiha_Sakura92 - 03-07-2009, 11:17 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Un pas spre fericire Dimasika 7 6.085 11-06-2013, 06:26 AM
Ultimul răspuns: Dimasika
  [Naruto] Dincolo de tristete exista si fericirea. SakuraXLOVE 6 5.011 15-09-2012, 09:48 PM
Ultimul răspuns: KarinaD
  O nouă È™ansă la fericire Leontina 48 17.209 27-02-2012, 08:11 PM
Ultimul răspuns: Miss M
  Merit fericire Katniss 19 10.182 26-02-2012, 04:41 PM
Ultimul răspuns: Grubbie
  Cheia dragostei[inspirat din Gravitation] starnight 38 26.826 30-08-2010, 10:30 AM
Ultimul răspuns: Bloom.
  Iubirea poate distruge si cea mai mica parte de tristete eLenuSh-cu-chip-de-inger- 4 4.594 08-06-2010, 07:35 PM
Ultimul răspuns: Savarina Ali
  Fericire si Tristete Bad Blood. 6 5.122 14-06-2009, 01:03 PM
Ultimul răspuns: Bad Blood.

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)