09-04-2009, 08:05 PM
Cum adica? :-o Tay nu l-a iubit pe Eri niciodata? Pay si atunci de ce se mira ca l-a parasit, de ce mai plange dupa el daca nu l-a iubit cu adevarat? Nu pot sa inteleg motivul pentru care e suparat...sau poate ca e suparat pe el pentru ca nu a stiut sa-l aprecieze pe Eri. Atunci da, ii dau dreptate, altfel nu. Banuiesc ca se astepta ca Eri sa ii fie alaturi mereu pentu a-i oferi dragoste fizica. Pff...daca a vrut doar atat si nu l-au interesat sentimentele inseamna ca Eri are tot dreptul sa dispara din viata lui si chiar ma bucur ca a facut-o. Tay sa-si gaseasca pe altcineva pe post de "papusa".
Mi-a placut capitolul, nu e scurt deloc, e foarte bun ca lungime. Ai cateva greseli, insa nu le-am vazut decat pe cele de tastare cu care nu vreau sa te mai bat la cap. Pana la urma cine nu are astfel de greseli? Observ ca ai evoluat din multe puncte de vedere si sper sa o ti tot asa. Gambate kudasai:*:-h
Mi-a placut capitolul, nu e scurt deloc, e foarte bun ca lungime. Ai cateva greseli, insa nu le-am vazut decat pe cele de tastare cu care nu vreau sa te mai bat la cap. Pana la urma cine nu are astfel de greseli? Observ ca ai evoluat din multe puncte de vedere si sper sa o ti tot asa. Gambate kudasai:*:-h