29-12-2007, 02:04 PM
In zorii zilei ,pe la sase dimineata Leon se trezi.Nedumerit de ce se afla cu Sora in camera s-a sus(dus) pe balcon ca sa incerce sa isi reaminteasca ce s-a intamplat.Peste zece ninute(minute) s-a trezit si roscovana.
-De ce ai venit aici seara trecuta?intreba fata.
-Nu stiu (,)nu imi mai aduc aminte.a raspuns acesta scurt.
-E ora noua!De ce nu m-ai sculat(trezit)?!
-Dormeai asa de bine incat nu am vrut sa te scol.se scuza Leon.
Cei doi au plecat spre sala de antrenamente .Era ora zece jumatate si ei tot se antrenau.
Sora a reusit exercitiul cu bila si acum se antrenau pentru faza finala, cu bustenii.Ei trebuiau sa isi i-a avant sa sara de la trapez si cu o mana sa se inpinga(impinga) in bustean incat sa se intoarca inapoi la trapez.Dar Sora trebuia sa faca asta cu mana dreapta iar Leon cu cea stanga.
-Inca o data ,Leon! Tipa fata.
Dar din pacate de acea data fata nu a mai reusit sa se impinga in bustean si s-a zgariat la umar dar a si cazut pe plasa de siguranta care nu era bine stransa.Si a cazut pe parchetul rece.
-Repede o ambulanta!striga Leon.
*
* *
Pe holurile spitalului erau Leon,Layla,Yuri ,May ,Rosetta ,Ken,Sarah, Mia,Anna si Kalos.Toti asteptau sa iasa doctorul din salonul Sorei si sa le spuna ce a patit.Cand deodata a iesit doctorul.Leon se ridica de pe scaunul incomfortabil si intreba:
-Ce a patit?
-Are umarul zgariat si glezna umflata.La glezna i-am pus o fasa care sa ii tina piciorul strans si la umar doua locoplaste.raspunse medicul.
-Cand poate iesi din spital?intreba Mia.
-Chiar acum .S-a sculat(daca mai vad o singura data acest cuvant...fac urat).
Usa salonului s-a deschis si pe usa a iesit o fata cu o bluza portocalie si niste pantaloni scurti.
-Sora!!!(un semn era de-ajuns)strigara toti.
*
* *
Peste o ora in biroul lui Kalos era mare galagie .
-Vom anula spectacolul.spuse seful circului.
-Nu!De ce ?intreba Sora.
-Pentru ca glezna ta e sucita.
-Si ce daca?!Am muncit cu totii mult pentru acest spectacol si vrem sa fie cel mai bun .Nu poti sa il anulezi din cauza gleznei mele!
-Bine .Asa ramane spectacolul va fi pe data de doisprezece decembrie iar pe data de zece decembrie vom vedea ce manevre ati pregait.spuse seful Kaleido Stageului.
-Da ,sefu .Multumesc.a spus fata roscata.
Sora s-a dus in fiecare sala de antrenament si le-a spus ca spectacolul nu se amana. Toti au fost foarte fericiti pentru ca manca(munca) lor nu a fost in zadar dar si ingrijorati pentru Sora.
Layla,Yuri,May si Rosetta au terminat antrenamentele pentru spectacol ,asa ca la ora cinci s-au dus in oras.Desi era sapte decembrie strazile din Cape Mary erau pline de decoratiuni multicolore.
-Pe doisprezece decembrie e ziua Sorei .Ce sa ii luam?intreba Rosetta.
-Nu stiu .raspunse May.
-Nici eu.spuse Layla ganditoare.
-Stiu.Ce ziceti de o pisicuta?intreba Yuri.
-Buna idee!tipara fetele.
-Dar nu avem voie cu aminale in campus.spuse bruneta.
-Ii trimit un mesaj lui Kalos si il rog.zise Layla.
�Kalos ,pe doisprezece decembrie este ziua Sorei si ca,cado(u) eu ,May ,Rosetta si Yuri vrem sa ii luam o pisicuta .Poti sa ii dai voie sa o tina in campus?Te rugam sa ii dai voie pentru ca de mult si-a dorit una.�
Peste cinci minute celuralul suna.
-A raspuns.a zis blonda.
-Ce zice?intrebara toti.
-Ne lasa .
Au cumparat o pisica alba micuta si asa de draguta incat numai la ea te puteai uita toata ziulica.
Ce faci mai?Cand e bine,cand nu.Greselile de tastare le pun pe seama neatentiei,dar ai mare grija la exprimare.Este o propozitie pe care nu am reusit sa o inteleg.Astept continuarea.Pupici sis
-De ce ai venit aici seara trecuta?intreba fata.
-Nu stiu (,)nu imi mai aduc aminte.a raspuns acesta scurt.
-E ora noua!De ce nu m-ai sculat(trezit)?!
-Dormeai asa de bine incat nu am vrut sa te scol.se scuza Leon.
Cei doi au plecat spre sala de antrenamente .Era ora zece jumatate si ei tot se antrenau.
Sora a reusit exercitiul cu bila si acum se antrenau pentru faza finala, cu bustenii.Ei trebuiau sa isi i-a avant sa sara de la trapez si cu o mana sa se inpinga(impinga) in bustean incat sa se intoarca inapoi la trapez.Dar Sora trebuia sa faca asta cu mana dreapta iar Leon cu cea stanga.
-Inca o data ,Leon! Tipa fata.
Dar din pacate de acea data fata nu a mai reusit sa se impinga in bustean si s-a zgariat la umar dar a si cazut pe plasa de siguranta care nu era bine stransa.Si a cazut pe parchetul rece.
-Repede o ambulanta!striga Leon.
*
* *
Pe holurile spitalului erau Leon,Layla,Yuri ,May ,Rosetta ,Ken,Sarah, Mia,Anna si Kalos.Toti asteptau sa iasa doctorul din salonul Sorei si sa le spuna ce a patit.Cand deodata a iesit doctorul.Leon se ridica de pe scaunul incomfortabil si intreba:
-Ce a patit?
-Are umarul zgariat si glezna umflata.La glezna i-am pus o fasa care sa ii tina piciorul strans si la umar doua locoplaste.raspunse medicul.
-Cand poate iesi din spital?intreba Mia.
-Chiar acum .S-a sculat(daca mai vad o singura data acest cuvant...fac urat).
Usa salonului s-a deschis si pe usa a iesit o fata cu o bluza portocalie si niste pantaloni scurti.
-Sora!!!(un semn era de-ajuns)strigara toti.
*
* *
Peste o ora in biroul lui Kalos era mare galagie .
-Vom anula spectacolul.spuse seful circului.
-Nu!De ce ?intreba Sora.
-Pentru ca glezna ta e sucita.
-Si ce daca?!Am muncit cu totii mult pentru acest spectacol si vrem sa fie cel mai bun .Nu poti sa il anulezi din cauza gleznei mele!
-Bine .Asa ramane spectacolul va fi pe data de doisprezece decembrie iar pe data de zece decembrie vom vedea ce manevre ati pregait.spuse seful Kaleido Stageului.
-Da ,sefu .Multumesc.a spus fata roscata.
Sora s-a dus in fiecare sala de antrenament si le-a spus ca spectacolul nu se amana. Toti au fost foarte fericiti pentru ca manca(munca) lor nu a fost in zadar dar si ingrijorati pentru Sora.
Layla,Yuri,May si Rosetta au terminat antrenamentele pentru spectacol ,asa ca la ora cinci s-au dus in oras.Desi era sapte decembrie strazile din Cape Mary erau pline de decoratiuni multicolore.
-Pe doisprezece decembrie e ziua Sorei .Ce sa ii luam?intreba Rosetta.
-Nu stiu .raspunse May.
-Nici eu.spuse Layla ganditoare.
-Stiu.Ce ziceti de o pisicuta?intreba Yuri.
-Buna idee!tipara fetele.
-Dar nu avem voie cu aminale in campus.spuse bruneta.
-Ii trimit un mesaj lui Kalos si il rog.zise Layla.
�Kalos ,pe doisprezece decembrie este ziua Sorei si ca,cado(u) eu ,May ,Rosetta si Yuri vrem sa ii luam o pisicuta .Poti sa ii dai voie sa o tina in campus?Te rugam sa ii dai voie pentru ca de mult si-a dorit una.�
Peste cinci minute celuralul suna.
-A raspuns.a zis blonda.
-Ce zice?intrebara toti.
-Ne lasa .
Au cumparat o pisica alba micuta si asa de draguta incat numai la ea te puteai uita toata ziulica.
Ce faci mai?Cand e bine,cand nu.Greselile de tastare le pun pe seama neatentiei,dar ai mare grija la exprimare.Este o propozitie pe care nu am reusit sa o inteleg.Astept continuarea.Pupici sis
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.
You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light