05-04-2009, 06:21 PM
brova! imi place ficul tau!
am vazut totusi si cate o greseala de tastare, pe ici, pe colo!
imi place ca actiunea nu e grabita.
dialogul nu e sec si se vede ca ai vocabular!
cu descrierea satai destul de bine.
am vazut ca uneori scrii "ec" in coc de "ce". ai mai multa grija!
astept continuuarea pentru a vedea ce se mai intampla. imi place ideea si sunt curioasa cum vei evolua de acum inainte.
si sugestia mea e sa lasi spatiu intre semnele de punctuatie, ar ajuta la estetica.
of...stii, e enervant sa nu pot sa comentez asa cum imi place...dar e bine. inseamna ca te pricepi, deci bravo! ma voi resemna cu faptul ca nu mai am ce sa comentez acum si voi astepta capitolul urmator cu sufletul la gura pentru a vedea ce se va mai intampla! sa nu ma dezamagesti! zbye!:*:X;;)
am vazut totusi si cate o greseala de tastare, pe ici, pe colo!
imi place ca actiunea nu e grabita.
dialogul nu e sec si se vede ca ai vocabular!
cu descrierea satai destul de bine.
am vazut ca uneori scrii "ec" in coc de "ce". ai mai multa grija!
astept continuuarea pentru a vedea ce se mai intampla. imi place ideea si sunt curioasa cum vei evolua de acum inainte.
si sugestia mea e sa lasi spatiu intre semnele de punctuatie, ar ajuta la estetica.
of...stii, e enervant sa nu pot sa comentez asa cum imi place...dar e bine. inseamna ca te pricepi, deci bravo! ma voi resemna cu faptul ca nu mai am ce sa comentez acum si voi astepta capitolul urmator cu sufletul la gura pentru a vedea ce se va mai intampla! sa nu ma dezamagesti! zbye!:*:X;;)
Let`s start with the premise thet we aren`t completly idiots.
"You forgot another lesson: Never turn your back until you know your enemy is dead. Looks like we'll have to go over the lesson again next time I see you-which will be soon."