Numele meu este Cristina, iar toti imi zic Chris sau Christinutza. Nimeni nu imi zice Chrissta. De fapt, nici nu imi place numele asta. L-am ales intr-un moment de neinspiratie si am decis sa-l pastrez.
Cat despre mine... Am 14 ani si locuiesc in Sibiu de doi ani.
In afara faptului ca ador sa scriu si sa citesc, imi place sa desenez , sa ma plimb prin ploaie, sa ascult muzica si sa lenevesc in fata calculatorului .
Nu doresc sa devin cine stie ce mare scriitoare, ci doar sa-mi descarc toti nervii si sa-mi materializez toate emotiile prin intermediul literelor, caci ma implic mereu mai mult decat e cazul... Atat tot. Un fel de distractie , daca e s-o luam asa.
Pentru cei care vor sa ia legatura cu mine -> ************
PS. Daca aveti intrebari ....... stiti unde ma gasiti
Pa-pa
Cat despre mine... Am 14 ani si locuiesc in Sibiu de doi ani.
In afara faptului ca ador sa scriu si sa citesc, imi place sa desenez , sa ma plimb prin ploaie, sa ascult muzica si sa lenevesc in fata calculatorului .
Nu doresc sa devin cine stie ce mare scriitoare, ci doar sa-mi descarc toti nervii si sa-mi materializez toate emotiile prin intermediul literelor, caci ma implic mereu mai mult decat e cazul... Atat tot. Un fel de distractie , daca e s-o luam asa.
Pentru cei care vor sa ia legatura cu mine -> ************
PS. Daca aveti intrebari ....... stiti unde ma gasiti
Pa-pa